omeraltay Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar, XP kurulu bilgisayarda dosyalar silindi. Bu dosyaları geri getirme ihtimalim var mı? Varsa çözüm nasıldır? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2014
Arkadaşlar, XP kurulu bilgisayarda dosyalar silindi. Bu dosyaları geri getirme ihtimalim var mı? Varsa çözüm nasıldır? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2014 #2 Herhangi bir dosya kurtarma yazılımı iş görecektir. Ashampoo'nun disk kurtarma aracını kullanmıştım bir ara. Gayet memnun kalmıştım, tavsiye ederim.
Herhangi bir dosya kurtarma yazılımı iş görecektir. Ashampoo'nun disk kurtarma aracını kullanmıştım bir ara. Gayet memnun kalmıştım, tavsiye ederim.
arda511 Kilopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 376 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #3 Recuva'da kullanabilirsin. Kullanımı çok basit, hem de CCleaner'ın yapımcılarından. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2014
F fatih52 Ziyaretçi 24 Aralık 2014 #4 Recover My Files deneyebilirsin. Bu listede ki programlara bir göz at. Bazılarını dene bakalım durum ne olacak. Dosya Kurtarma Kategorisindeki Programlar - Tamindir
Recover My Files deneyebilirsin. Bu listede ki programlara bir göz at. Bazılarını dene bakalım durum ne olacak. Dosya Kurtarma Kategorisindeki Programlar - Tamindir