Windows XP'de Steam çalıştırmak

Alprn3.20i1

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AsRock B450 HDV.R4, AMD RYZEN 3 3100, 2X XPC CL16 8GB RAM, MLD300 240GB, WD 1TB , FSP HYDRO K 500 80+PLUS Bronze, SHAPİRE RX580 nitro plus , Dark Guardian Mini.
Meslek
Bilgisayar teknisyeni
Merhaba. Eski Windows XP sistemimde Steam çalıştırmanın bir yolu var mı?(Windows 7'ye geç demeyin Pentium 3 işlemci var) eğer bir yolu yoksa Steam'deki orijinal Half-Life'ın dosyalarını PC'ye atsam Steam olmadan çalistirabilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yarar mı bilmiyorum. Eğer destekliyor ise Xash3D deneyebilirsiniz, Steam olmadan sadece Half-Life'nin Valve klasörünü atarak oynayabiliyorsunuz.

Windows 7 geçin.

Sparky minimal gui
LXLE
Trisquel mini
Debian lxde deneyebilirsiniz. Günümüzde steam ağırlıklı oyun oynayanlar linuxta çok sıkıntı çekmeden oynayabiliyor lakin donanım özellikleri sanırım çok eski ve benim deneyimlerime göre de özellikle ekran kartı çok eski olan donanımda linuxlar baş ağrıtıcı olabiliyor. Tam ekran alamıyorsun, native yapamıyorsun falan filan. . Uğraşırsan bazen sonuç alıyorsun inat etti mi de olmuyor.

Windows 7 geçin demeyin demişsin ama başını en az ağrıtacak şekilde o donanımda oyun oynamak istiyorsan maalesef win7 şart. Performance edition sürümlerine bakabilirsin kinghaze isolarını halen kullanmaktayım sıkıntı çekmedim. 32 bit yüklemeyi unutmayın, zira 64 bitte 3-4 dk sürer herhalde sistemin açılması. Win7 gibi eski bir sistemi yüklerken de size tavsiyem orijinal iso tercih etmeyin. Malum desteği bittiği için orijinal isolar da çok eski. Modlu isolar daha güncel olduğundan daha az baş ağrıtır sıkıntı daha az çıkarır.

Windows 7 geçin.

Dediğim gibi islemcim Pentium 3 256 MB RAM var 40 GB HDD var. XP anca kaldırıyor eski sistemim eski oyunlar daha optimize çalışıyor diye bu sistemi kullanmak istemiştim.

Half-Life'ın korsan koruması yok değil mi?

Dediğim gibi islemcim Pentium 3 256 MB RAM var 40 GB HDD var. XP anca kaldırıyor eski sistemim eski oyunlar daha optimize çalışıyor diye bu sistemi kullanmak istemiştim.

Half-Life'ın korsan koruması yok değil mi?
Ram i artırma imkanınız var ise en azından 1 gb olsa win 7 modlu iso kursanız. Fena olmaz.

Hocam bu orjinal half life CD'sinin bir arşivlenmiş kopyasındır. https://archive.org/download/HalfLifeGameOfTheYearEdition/Half-Life-Game-Of-The-Year-Edition.iso
Bunu CD'ye yazdırarak veyahun 7zip ile içindekileri çıkartarak autorun.exe'yi çalıştırıp kurabilirsiniz. Ben XP'de öyle yapıyorum. Online oynamak istiyorsanız bu sürümle oynayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…