Online bir oyun olduğu için sorun yaratabilir.Merhaba. Ben birkaç videoda Windows XP'de bazı yöntemler sayesinde Valorant vb. oyunlar açtığını görüyorum. Bu yöntem Valorant'ta FPS artırır mı?
FPS tabii ki arttırır ama XP'ye doğrudan Valorant indirmek mümkün değil.
Hocam çağ dışı bir işletim sistemi, 2025 yılında kullanmanızı önermem.Evet biliyorum indirilmez ama bir uygulama sayesinde PC Win XP yerine Windows 10 gibi gösteriyor sistem. Bu sayede Windows 10 oyunları açılıyor.
knk ilk defa duydum ve bilgim yok bence deneme sonra pc elinde kalır fln aman diyeyimEvet biliyorum indirilmez ama bir uygulama sayesinde PC Win XP yerine Windows 10 gibi gösteriyor sistem. Bu sayede Windows 10 oyunları açılıyor.
Windows XP kurdu diye mi elinde kalacak sistem?knk ilk defa duydum ve bilgim yok bence deneme sonra pc elinde kalır fln aman diyeyim
Ben Valorant oynamıyorum hocam. Ancak bendeki işlemci ile genelde 250-300 arası alıyorlar diye hatırlıyorum.@FehmiDogru.js
Anladım sağ olun teşekkürler
Bir de sana bir şey soracağım senin gibi PC toplayacağım Valorant kaç FPS aliyorsun.
hocam sırf oyun oynamak için pc almak mantıksız bence@FehmiDogru.js
Anladım sağ olun teşekkürler
Bir de sana bir şey soracağım senin gibi PC toplayacağım Valorant kaç FPS aliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.