Windows XP'de virüs yeme olasılığı

Güncel programları XP'de kullanmakta zorluk çekebilirsiniz. Tarayıcınız vb. eski sürüm olmak zorunda ki bu güvenlik açıklarına kapı açıyor. Kaspersky XP destekliyor mu bilmiyorum ama desteklemiyor olabilir. Bu sebeple onu kuramayabilirsiniz. Ayrıca XP'de bazı siteler düzgün görüntülenmeye de bilir.

En son çıkan Service Pack de web sitelerine girme sorunu düzeltilmiş.

En son çıkan Service Pack de web sitelerine girme sorunu düzeltilmiş.
Güncel programların olmayışı sorunu kalıyor geriye. Eski sürüm ve güvenlik açıkları bulunma ihtimali olan bir tarayıcıya kredi kartı vb. girip alışveriş yapmak çok mantıklı olmayacaktır diye düşünüyorum. Bana kalsa hafif bir Linux dağıtımı kurarım, dağıtım önerisi için ise sistem özelliklerini belirterek burada bir konu oluştururdum.

MyPal gibi tarayıcılar var hala güncellenen ama Pale Moon olduğu için Netflix'te ne kadar kullanışlı olur bilmem. Chrome'un eski sürümünü kullanabileceğini de düşünmüyorum, yine de denemekte fayda var. Online alışveriş yapmak büyük risk olur. Netflix ve Spotify'a girmek dışında hiçbir şey yapmazsan sorun çıkmaz, AV ye de gerek kalmaz o durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…