Windows XP'den 7'ye geçmek

krtsP

Hectopat
Arkadaşlar bende eski bir PC var Windows XP 32 Bit yüklü içinde. Ben bunu Windows 7 64 Bit'e veya Windows 8.1 64 Bit'e yükseltebilir miyim?
Sistem gereksinimlerini karşılıyor.

karşılıyorsa yükselt neden olmasın , xp'den 7'ye veya 8'e geçerken sıkıntı olmuyor diye biliyorum.

Arkadaşlar bende eski bir PC var Windows XP 32 Bit yüklü içinde. Ben bunu Windows 7 64 Bit'e veya Windows 8.1 64 Bit'e yükseltebilir miyim?
Sistem gereksinimlerini karşılıyor.
Raminize ve işlemcinize bağlı.

Tabii ki, sıfırdan kurulum ISO'su ile kurulum yapabilirsiniz.
Yok amacım formatlamadan geçmek yükseltme şeklinde ISO dosyası var elimde 64 bitlik bidaha 32 bit indirmemek için
Sisteminize bağlı. Eğer gerçekten çok eski ve külüstür bir sisteminiz varsa Windows 7 çile olur sizin için. Bütün sistem bileşenlerinizi yazar mısınız?
Pcyi kullanmıyorum zaten eski pc bu yatıyor evde sadece içindeki bilgiler için şuan windows Xp bozuldu elektrikler gidip gelince elimde şuan windows 7 var 64 bit ISO dosyası bende tekrar temiz kurulum esnasında yükseltme yapmak için istiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı