Windows XP'den Windows 8' yükseltme yapabilir miyim?

Yer
AMASYA
Daha fazla  
Meslek
Harita Tek. / Şehir Plancı
Merhaba
Ben yeni topladığım sistem için işletim sistemi almadım. Elimde Lisanslı XP Professional var eski dağıttığım makinama ait. Bununla win8 e yükseltme yapabilirmiyim. Ayrıca Laptopumda Win 7 Home Basic yüklü bunu yükseltmeyi denedim sabah Win 8 Pro için 559 TL Win 8 için 335 TL gibi bi fiyat çıkarttı. Başka bi şekildemi yükseltme yapmam gerekiyor. Yoksa bu versiyonlar yükseltme yapılmıyor mu? Çakma kullanmak istemiyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
windowsupgradeoffer.com'dan deneyip de bu fiyatları aldıysanız programa uymayan bir lisansınız var demektir. Standart lisans fiyatları bunlar.

XP ve Vista'dan yükseltme yapamıyorsunuz maalesef. Yapınca bütün progrmaları yeniden kurmanız lazım:

Windows 8'e yükseltme - Microsoft Windows

Windows 7'den Windows 8'e yükseltme yapabilirsiniz ancak Windows Xp'den yapamazsınız. Bence de arkadaşların dediği gibi temiz kurulum daha sağlıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı