A Aykut Yılmaz Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2014 #41 Arkadaşlar sonunda win 8.1 kurdum herkese çok teşekkür ederim ama 64 bit yükleyemedim. Çünkü açılışta yukarıda ki resimde ki hatayı aldım. 32 bit yükleyince bu sorun kalktı. Şu an sorunsuz çalışıyor herkese tekrar teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2014
Arkadaşlar sonunda win 8.1 kurdum herkese çok teşekkür ederim ama 64 bit yükleyemedim. Çünkü açılışta yukarıda ki resimde ki hatayı aldım. 32 bit yükleyince bu sorun kalktı. Şu an sorunsuz çalışıyor herkese tekrar teşekkür ederim.
Alper Bayır Hectopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2014 #42 Conficker Belasi dedi: Bir bilgisayar'cının iddası i3 altı işlemcilere 8.1 kurulamıyormuş. Benim crea desktop da aynısını yapıyor nedense... Genişletmek için tıkla... İntel dual core'a kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2014
Conficker Belasi dedi: Bir bilgisayar'cının iddası i3 altı işlemcilere 8.1 kurulamıyormuş. Benim crea desktop da aynısını yapıyor nedense... Genişletmek için tıkla... İntel dual core'a kurdum.