1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #1 Sanal makineye kurduğum XP'de bunu denemek istiyorum nasıl duruyor diye eğer yapılabiliyorsa.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.556 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Windows Vista veya üzeri bir sistemden "C:\Windows\Fonts" klasöründen Segoe UI.ttf'yi çekip XP'de yine aynı klasöre at.
Windows Vista veya üzeri bir sistemden "C:\Windows\Fonts" klasöründen Segoe UI.ttf'yi çekip XP'de yine aynı klasöre at.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #3 misty rosetta dedi: Windows Vista veya üzeri bir sistemden "C:\Windows\Fonts" klasöründen Segoe UI.ttf'yi çekip XP'de yine aynı klasöre at. Genişletmek için tıkla... Peki nereden değiştireceğim? misty rosetta dedi: Windows Vista veya üzeri bir sistemden "C:\Windows\Fonts" klasöründen Segoe UI.ttf'yi çekip XP'de yine aynı klasöre at. Genişletmek için tıkla... Nereden değiştireceğimi buldum teşekkürler. Son düzenleme: 22 Aralık 2020
misty rosetta dedi: Windows Vista veya üzeri bir sistemden "C:\Windows\Fonts" klasöründen Segoe UI.ttf'yi çekip XP'de yine aynı klasöre at. Genişletmek için tıkla... Peki nereden değiştireceğim? misty rosetta dedi: Windows Vista veya üzeri bir sistemden "C:\Windows\Fonts" klasöründen Segoe UI.ttf'yi çekip XP'de yine aynı klasöre at. Genişletmek için tıkla... Nereden değiştireceğimi buldum teşekkürler.