Windows XP'ye Discord kurma

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Benim şu anki sistemimde Windows XP kurulu. ben de buna Discord uygulamasını kurmak istiyorum. Ama "DiscordSetup.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil" diyor. Dedim eski sürümleri açıyordu onları yükleyim dedim. Bunda ise "this program cannot run on Windows XP or before; it requires a later version of Windows" dedi. Ben bilgisayarıma bu programı yüklemem için ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC Windows XP ben bunu sindi Windows 7 starter indireceğim ama bu XP'de hatıralar var ben sindi nasıl XPdeki hafızaları Windows 7 starter aktarabilirim?

Kardeşim senin bir flashdiske ihtiyacın var. Yerel diskine mouse imlecini getir kaç GB olduğu yazıyor ona göre flash al flasha yükle, sonra 7'yi kur ve flashını tekrar tak orada görünür.
Windows sürümünü yükseltmekten başka çaren yok. Windows 7 Starter kurabilirsin hafif bir Windows 7 sürümüdür.
starter link varsa atarmısın

Benim PC Windows XP ben bunu sindi Windows 7 starter indireceğim ama bu XP'de hatıralar var ben sindi nasıl XPdeki hafızaları Windows 7 starter aktarabilirim?

Windows 7 ISO'sunu indireceksin. ISO'yu açıp bir klasöre atacaksın. Sonra klasörde setup.exe çalıştırıp yükseltme yapacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı