TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 5 Mayıs 2021 #11 MR-2 dedi: XP'de kablosuz desteği var. XP'ye adaptörün sürücüsünü kurmak Linux kurmaktan çok daha kolay olacaktır. Linux kadar güvenli olur mu? Olmaz orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Uzun sürede daha iyi olur. XP devri bitti.
MR-2 dedi: XP'de kablosuz desteği var. XP'ye adaptörün sürücüsünü kurmak Linux kurmaktan çok daha kolay olacaktır. Linux kadar güvenli olur mu? Olmaz orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Uzun sürede daha iyi olur. XP devri bitti.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #12 TheLastTereyagi dedi: Uzun sürede daha iyi olur. XP devri bitti. Genişletmek için tıkla... Kullanış amacına göre değişir. Ben legacy programlar için hala ikincil bir XP sistem kullanıyorum.
TheLastTereyagi dedi: Uzun sürede daha iyi olur. XP devri bitti. Genişletmek için tıkla... Kullanış amacına göre değişir. Ben legacy programlar için hala ikincil bir XP sistem kullanıyorum.