Windows yanına Mac Os X kurmak mümkün mü

hazenaalbaay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar müzik programları için Mac Os X kurmak istiyorum ama aldığım çoğu oyunda Mac Os X destekli değil.

Acaba sisteme aynı anda iki işletim sistemini birden kurmam mümkün müdür ? Yani oyun oynamak için Windows'u müzik programını kullanmak için Mac Os X'i kullanmak istiyorum.

Sistemimde şuan Windows 8.1 Pro var bunun yanında kurmak istediğim sistem ise Os X Mavericks 10.9.2'dir.

Sistem Özelliklerim:

CPU: Intel Core i7-3630QM
VGA: Nvidia GeForce GTX 675MX
RAM: DDR3 8GB
HDD: 500GB

Nasıl kuracağım hakkında hiçbir bilgim yok eğer mümkünse bana özelden yardım edebilecek bi arkadaş olursa çok minnettar olurum.

2 işletim sistemini bir arada kullanman mümkün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle çok teşekkürler mesajın için. Şimdi bu videoda önce Mac Os X kurup sonra Windows 8 kuruyorda bende şuanda Windows yüklü ve disk tek parça halinde sonradan bunu ikiye ayırma şansımız var mıdır acaba ? Birde Windows'un ardından Mac Os X yüklemek mümkün mü ?

Diski ikiye bölmek için. https://www.technopat.net/sosyal/ko...abit-disk-bölümünün-boyutunu-değiştirme.8024/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diskin bir bölümünü Mac için ayırman gerekli tabi. Bu videoda Recep Baltaş onu da gösteriyor. Aynı yöntemle ben de kurdum şuan kullanıyorum Mavericks'i.

Tabiki... Windowsun disk yönetimi yahut kaliteli bir disk yönetimi programı ile Mavericks için yeterli bir bölüm oluşturarak kurulum yapabilirsin... Dual boot rehberine bakarak bunu yapabilirsin. Orada Recep bey Windows 8.1 üzerine Mavericks kurulumu nasıl yapılır anlatıyor.

Rehberler bölümünde öyle bir konu bulamadım acaba link atmanız mümkün müdür ?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Gerçekten umarım olumlu bir sonuç alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, rahatlıkla rehberden bakarak yapabilirsiniz. Disk içinde "paragon" proğramını öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…