T tahaaa Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #1 Bilgisayar nedenini bilmediğim bir şekilde mavi ekran yemişti. Sonra her açtığımda 1 dakika falan normal gidiyor, sonra Microsoft Windows yanıt vermiyor. Başka kullanıcıdan başlattım sorun aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Bilgisayar nedenini bilmediğim bir şekilde mavi ekran yemişti. Sonra her açtığımda 1 dakika falan normal gidiyor, sonra Microsoft Windows yanıt vermiyor. Başka kullanıcıdan başlattım sorun aynı.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 24 Temmuz 2020 #2 Sorun donanımsal olabilir yani HDD veya SSD kullanıyosan çıkarıp başka bir bilgisayara SATA portundan tak bir de başka bilgisayarda dene eğer yine yanıt vermezse kullandığın diskte badsector veya arıza olabilir.
Sorun donanımsal olabilir yani HDD veya SSD kullanıyosan çıkarıp başka bir bilgisayara SATA portundan tak bir de başka bilgisayarda dene eğer yine yanıt vermezse kullandığın diskte badsector veya arıza olabilir.
T tahaaa Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #3 SSDnin windows dosyaları bozuk sanırım bilgisayarı HDD ile başlatıp açtım SSD gözüküyor dosyalardan fixleyemez miyiz?
SSDnin windows dosyaları bozuk sanırım bilgisayarı HDD ile başlatıp açtım SSD gözüküyor dosyalardan fixleyemez miyiz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Temmuz 2020 #4 Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Dosyaları paylaşın. MBAM ile sistemi taratın.