Windows yazdırma kuyruğuna 12 GB'lık veri gönderiyor

mehmet45400

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kurulu ve OKI ML-3320 fiş kesmek için nokta vuruşlu yazıcı kullanıyoruz. Son günlerde yazdırma kuyruğuna 12 GB boyutunda çıktı gönderiyor, haliyle yazıcı çıkartamadığı için sürekli problem çıkarıyor. Fiş no, makbuz no vs. eşleşmiyor. Daha önce bu problemle karşılaşan oldu mu?

Merhaba arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kurulu ve OKI ML-3320 fiş kesmek için nokta vuruşlu yazıcı kullanıyoruz. Son günlerde yazdırma kuyruğuna 12 GB boyutunda çıktı gönderiyor, haliyle yazıcı çıkartamadığı için sürekli problem çıkarıyor. Fiş no, makbuz no vs. eşleşmiyor. Daha önce bu problemle karşılaşan oldu mu?
Gönderdiğiniz uygulama haricinde test için notepad gibi uygulamadan bir a4 kağıda deneyin sadece bir uygulama mı yoksa başka çıktı da oluyormu onu görelim.

Gönderdiğiniz uygulama haricinde test için notepad gibi uygulamadan bir A4 kağıda deneyin sadece bir uygulama mı yoksa başka çıktı da oluyor mu onu görelim.

Gerek sınama sayfası gerek Word'dan test çıktısı denediğimde bir problem yaratmıyor ama aynı programı 2 tane farklı bilgisayarda kullanıyoruz birisi sorunsuz iş görürken diğeri arada 12 GB'lık veri gösteriyor tek çözüm yolu format gibi görünüyor ama bir ihtimal belki karşılaşan olmuştur diye sorayım dedim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı