Çözünürlük 1920x1080 en yüksekte.Ekran çözünürlüğünüz ile alakalı olabilir ekran çözünürlüğünü arttırmayı deneyebilirsiniz.
Bulanıklık ile lisansın ne alakası var ki?Win + S >> Gelişmiş sistem ayarları >> Performans >> Yazı stillerinin kenarlarını düzelt.
Ayrıca Windows'u etkinleştirdiğinize emin olun.
Monitörden kaynaklandığını zannetmiyorum. Çözünürlüğü %100 e çektiğimde düzeliyor fakat bu sefer de görüntü çok küçük oluyor.monitör den kaynaklanmadığına eminmisiniz ? Bi foto atma imkanınız varmı veya
%100'de düzeliyor fakat bu sefer de görüntü çok küçük oluyor. Farklı bir çözüm arıyorum.Ölçeklendirmeyi %100'e getirip ClearType'ı açıp dener misiniz?
Tik var zaten. Windows'u yeni yükledim. Etkinleştirmedim henüz. Ondan olabilir mi diyorsunuz?Win + S >> Gelişmiş sistem ayarları >> Performans >> Yazı stillerinin kenarlarını düzelt.
Ayrıca Windows'u etkinleştirdiğinize emin olun.
NVIDIA DSR ayarı açık mı? Eğer açıksa sanal çözünürlük oluşturup ekranı sıkıştırdığından dolayı yazıları bulanık gösteriyor olabilir.
%125 ölçeklendirme de sizin istediğiniz büyüklükte oluyor ise Başlat açıp ClearType arayın ve etkinleştirin size yardımcı olacaktır.%100'de düzeliyor fakat bu sefer de görüntü çok küçük oluyor. Farklı bir çözüm arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.