U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarı açıyorum, Windows yazısı çıkıyor, sonra siyah ekranda kalıyor. Fare tıklıyorum, fare gözüküyor sadece. Sebebi nedir ve nasıl çözülür?
Bilgisayarı açıyorum, Windows yazısı çıkıyor, sonra siyah ekranda kalıyor. Fare tıklıyorum, fare gözüküyor sadece. Sebebi nedir ve nasıl çözülür?
eater Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Ufuk Kayax dedi: Bilgisayarı açıyorum, Windows yazısı çıkıyor, sonra siyah ekranda kalıyor. Fare tıklıyorum, fare gözüküyor sadece. Sebebi nedir ve nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod a girin sonra yeniden başlatın açılması gerek. Artı 0 Eksi
Ufuk Kayax dedi: Bilgisayarı açıyorum, Windows yazısı çıkıyor, sonra siyah ekranda kalıyor. Fare tıklıyorum, fare gözüküyor sadece. Sebebi nedir ve nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod a girin sonra yeniden başlatın açılması gerek.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.884 Çözümler 36 1 Mayıs 2021 #3 eater dedi: Güvenli mod a girin sonra yeniden başlatın açılması gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl güvenli moda girilir? (Daha doğrusu güvenli moda girebiliyor musunuz? olmalıydı galiba.) Artı 0 Eksi
eater dedi: Güvenli mod a girin sonra yeniden başlatın açılması gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl güvenli moda girilir? (Daha doğrusu güvenli moda girebiliyor musunuz? olmalıydı galiba.)
eater Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Finch0900 dedi: Nasıl güvenli moda girilir? (Daha doğrusu güvenli moda girebiliyor musunuz? Olmalıydı galiba.) Genişletmek için tıkla... Girebilir. CTRL Shift ESC basacak. Görev yöneticisi açılacak. Dosya ya basıp yeni görevi çalıştır diyecek. MSConfig yazıp entere basacak. Önyüklemeye gelecek. Güvenliyi seçecek uygula deyip yeniden başlatacak. Artı 0 Eksi
Finch0900 dedi: Nasıl güvenli moda girilir? (Daha doğrusu güvenli moda girebiliyor musunuz? Olmalıydı galiba.) Genişletmek için tıkla... Girebilir. CTRL Shift ESC basacak. Görev yöneticisi açılacak. Dosya ya basıp yeni görevi çalıştır diyecek. MSConfig yazıp entere basacak. Önyüklemeye gelecek. Güvenliyi seçecek uygula deyip yeniden başlatacak.
KS KS U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #5 eater dedi: Girebilir. CTRL Shift ESC basacak. Görev yöneticisi açılacak. Dosya ya basıp yeni görevi çalıştır diyecek. MSConfig yazıp entere basacak. Eki Görüntüle 1001582 Önyüklemeye gelecek. Eki Görüntüle 1001583 Güvenliyi seçecek uygula deyip yeniden başlatacak. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim hiç tepki yok Ufuk Kayax dedi: Hocam denedim hiç tepki yok Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine bile girmiyor Artı 0 Eksi
eater dedi: Girebilir. CTRL Shift ESC basacak. Görev yöneticisi açılacak. Dosya ya basıp yeni görevi çalıştır diyecek. MSConfig yazıp entere basacak. Eki Görüntüle 1001582 Önyüklemeye gelecek. Eki Görüntüle 1001583 Güvenliyi seçecek uygula deyip yeniden başlatacak. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim hiç tepki yok Ufuk Kayax dedi: Hocam denedim hiç tepki yok Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine bile girmiyor
eater Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 Ufuk Kayax dedi: Hocam denedim hiç tepki yok Görev yöneticisine bile girmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam bu nasıl bir şey CTRL alt Del yapın öyle de mi girilmiyor? Artı 0 Eksi
Ufuk Kayax dedi: Hocam denedim hiç tepki yok Görev yöneticisine bile girmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam bu nasıl bir şey CTRL alt Del yapın öyle de mi girilmiyor?
KS KS U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #7 eater dedi: Hocam bu nasıl bir şey CTRL alt Del yapın öyle de mi girilmiyor? Genişletmek için tıkla... Denedim CTRL alt Del ama yok Dosya Ekleri 20210501_142629.jpg 57,2 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
eater dedi: Hocam bu nasıl bir şey CTRL alt Del yapın öyle de mi girilmiyor? Genişletmek için tıkla... Denedim CTRL alt Del ama yok
eater Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 Temiz kurulum yapabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #9 eater dedi: Temiz kurulum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum nasıl yapılır? Ufuk Kayax dedi: Hocam bilmiyorum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Karpesky programı yüklemiştim taradım bütün sistemi sonra sildim programı virüs koruma kapanmış galiba onunla alakası var mı? Ufuk Kayax dedi: Hocam bilmiyorum nasıl yapılır? Karpesky programı yüklemiştim taradım bütün sistemi sonra sildim programı virüs koruma kapanmış galiba onunla alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam kasadan basılı tutup kapattım direk açıldı ama neden böyle bir şey oldu onu anlamadım Artı 0 Eksi
eater dedi: Temiz kurulum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum nasıl yapılır? Ufuk Kayax dedi: Hocam bilmiyorum nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Karpesky programı yüklemiştim taradım bütün sistemi sonra sildim programı virüs koruma kapanmış galiba onunla alakası var mı? Ufuk Kayax dedi: Hocam bilmiyorum nasıl yapılır? Karpesky programı yüklemiştim taradım bütün sistemi sonra sildim programı virüs koruma kapanmış galiba onunla alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam kasadan basılı tutup kapattım direk açıldı ama neden böyle bir şey oldu onu anlamadım