R RamboTuugi Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #11 RamboTuugi dedi: Usb bellekten kastım taşınılabilir bellek yanlış anlaşılmasın Genişletmek için tıkla... Benim sorunum bu işlemi yapabilir miyiz ve bununla birlikte formattan sonra geri yükleyebilir miyiz ? The Tribal Chief dedi: Anladım. Bunun için taşınabilir disk en iyi yöntem olacaktır. Bölünce bozuk bir şey ise olduğu için dedim. Genişletmek için tıkla... Usb bellekten kastım taşınılabilir disk zaten yanlış anlaşılmasın yani sıkıntı çıkmaz dimi emin misin?
RamboTuugi dedi: Usb bellekten kastım taşınılabilir bellek yanlış anlaşılmasın Genişletmek için tıkla... Benim sorunum bu işlemi yapabilir miyiz ve bununla birlikte formattan sonra geri yükleyebilir miyiz ? The Tribal Chief dedi: Anladım. Bunun için taşınabilir disk en iyi yöntem olacaktır. Bölünce bozuk bir şey ise olduğu için dedim. Genişletmek için tıkla... Usb bellekten kastım taşınılabilir disk zaten yanlış anlaşılmasın yani sıkıntı çıkmaz dimi emin misin?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.498 Makaleler 49 Çözümler 12 28 Temmuz 2021 #12 RamboTuugi dedi: Benim sorunum bu işlemi yapabilir miyiz ve bununla birlikte formattan sonra geri yükleyebilir miyiz ? Usb bellekten kastım taşınılabilir disk zaten yanlış anlaşılmasın yani sıkıntı çıkmaz dimi emin misin? Genişletmek için tıkla... Marka kronik sorunlu ise veriler gidebilir. Biraz tanındık marka olması lazım. Teknolojik aletlerde sıkıntı çıkabilir ancak herhangi bir darbe almadığı zaman bir şey olacağını sanmıyorum.
RamboTuugi dedi: Benim sorunum bu işlemi yapabilir miyiz ve bununla birlikte formattan sonra geri yükleyebilir miyiz ? Usb bellekten kastım taşınılabilir disk zaten yanlış anlaşılmasın yani sıkıntı çıkmaz dimi emin misin? Genişletmek için tıkla... Marka kronik sorunlu ise veriler gidebilir. Biraz tanındık marka olması lazım. Teknolojik aletlerde sıkıntı çıkabilir ancak herhangi bir darbe almadığı zaman bir şey olacağını sanmıyorum.