''Windows your device ran into a problem and needs to restart'' hatası nasıl düzeltilir?

deLoreaN

Hectopat
Arkadaşlar CS2 oynarken böyle bir hata verdi ve bilgisayar yeniden başlatıldı. Windows11 kullanıyorum, minidump dosyasını ekledim bakar mısınız?

@deLoreaN Mavi ekran verirken ne kodu gözüktü, yada mavi ekranı ne sıklıkla alıyorsun genelde? Baktığıma göre bellek hatası yaşamışsın.

@deLoreaN Mavi ekran verirken ne kodu gözüktü, yada mavi ekranı ne sıklıkla alıyorsun genelde?
Kodu göremedim sisteme dün win11 formatı attım,ilk kez bu hatayı aldım konuyu açtıktan beri almadım daha.Windows bellek tanılama aracı ile ram testi yaptım sorun olmadı,biraz sonra ddu ile ekran kartı driverini silip yeniden kurucam bakalım sorun olucakmı.

Kaç GB RAM var?

2 adet 8 GB DDR4 3000MHz CL16 RAM var. Anakart 4 slotlu,2. ve 4. slotlara taktım. Olay görüntüleyicisinde 2 hata gördüm "DistrubutedCOM 10016" ve "BugCheck 1001"

CS de sadece bir hata aldıysan ve öncesinde hata almadıysan çok onemli bir sorun değil gibi. Olay görüntüleyicisindeki hatalar normal. Sürücülerini güncelle ve Memtest ile RAM testi yap (öneririm)

2 adet 8 GB DDR4 3000MHz CL16 RAM var. Anakart 4 slotlu,2. ve 4. slotlara taktım. Olay görüntüleyicisinde 2 hata gördüm "DistrubutedCOM 10016" ve "BugCheck 1001"

Ayrıca flash bellek ile mi formatladın yoksa bu bilgisayarı sıfırla diyerek mi? Windows Update ihmal etme denetle güncelleştir.

Sorun CS2 kaynaklı gözüküyor. İlk kez olduysa dert edilecek bir şey yok.

Flash bellek ile bios dan format attım,sadece cs2 oynarken oldu ondan önce olmadı.Bide güvenli önyüklemeyi açmak isterken biraz önce şifremi girmeme rağmen pc yi açamadım.Cmd ye kod yazarak açtım pc yi.Rufus ile win11 iso hazırlarken çevrimiçi microsoft hesap gereksinimi kaldırın yazıyordu öyle hazırlayıp tekrar format atsam bu şifre ile pc yi açma olayından kurtulurmuyum?

Sorun CS2 kaynaklı gözüküyor. İlk kez olduysa dert edilecek bir şey yok.
Umarım öyledir,donanımsal hata olsa çözücek param yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…