Çözüldü Windows yükleme yerinde SSD silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

saglam099

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar format atarken Windows yükleme yerinde küçük şeyler var bir de SSD var her şeyi sildim ama SSD ve 2 tane bir şey kaldı 2 tane olan şey silinmiyordu zaten ya da Windows yüklemiyordu sanırım. Şimdi ben SSD'yi silersem Windows'u nereye kuracağım. Diğer 2 şeye Win kurulmuyordu sanırım SSD silinmeli midir?

Çözüm
Arkadaşlar format atarken Windows yükleme yerinde küçük şeyler var bir de SSD var her şeyi sildim ama SSD ve 2 tane bir şey kaldı 2 tane olan şey silinmiyordu zaten ya da Windows yüklemiyordu sanırım. Şimdi ben SSD'yi silersem Windows'u nereye kuracağım. Diğer 2 şeye Win kurulmuyordu sanırım SSD silinmeli midir?
Tabi, her şeyi silmelisin. Ondan sonra yeni diye bir seçenek olacak. Ona tıklayınca gerekli bölümleri tekrar kendi oluşturacak. Sonrasında boyutu büyük olan SSD'ni bulup ona kuracaksın.
Tabi, her şeyi silmelisin. Ondan sonra yeni diye bir seçenek olacak. Ona tıklayınca gerekli bölümleri tekrar kendi oluşturacak. Sonrasında boyutu büyük olan SSD'ni bulup ona kuracaksın.

Çözüm
En sağlıklı yöntem 1 tane boş alan bırakıp ona Windows'u kurmak ama dediğinizden gerçekten bir şey anlamadım fotoğraf atarsanız anlaşabiliriz bence.

Sanırım @Symx çözdü.
Demek istediğim SSD silinince Windows kurulacak yer kalmıyordu bende o yüzden silmedim ama silinip yeniden oluşturulması gerekiyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı