Bilgisayara format attım şimdi tekrardan kuruyorum. Ama Windows'u yükleyemiyorum resimdeki hatayı alıyorum diğer 2 bölümdede aynı hatayı veriyor neden acaba? Resimlerin kalitesi için kusura bakmayın telefonla çekmek zorunda kaldım.
Üzgünüm, o diskin artık değişmesi gerekmekte. Başka bir çözüm yolu belki HDD Regenerator programı veya Low Level Format'la olabilise de diskteki hata bunların onarabileceğinden çok daha öte bir şey gözüküyor.
Hata gayet açık ve net. Disk ömrünü doldurmuş diyor. Ha yok ben buna rağmen kuracağım derseniz BIOS'tan S.M.AR.T. ayarını kapatın. Bu sorunu çözer ama asıl sorunu hasıraltı eder.
Hata gayet açık ve net. Disk ömrünü doldurmuş diyor. Ha yok ben buna rağmen kuracağım derseniz BIOS'tan SMART ayarını kapatın. Bu sorunu çözer ama asıl sorunu hasıraltı eder.
Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar.
Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar.