Bilgisayara format attım şimdi tekrardan kuruyorum. Ama Windows'u yükleyemiyorum resimdeki hatayı alıyorum diğer 2 bölümdede aynı hatayı veriyor neden acaba? Resimlerin kalitesi için kusura bakmayın telefonla çekmek zorunda kaldım.
Üzgünüm, o diskin artık değişmesi gerekmekte. Başka bir çözüm yolu belki HDD Regenerator programı veya Low Level Format'la olabilise de diskteki hata bunların onarabileceğinden çok daha öte bir şey gözüküyor.
Üzgünüm, o diskin artık değişmesi gerekmekte. Başka bir çözüm yolu belki HDD Regenerator programı veya Low Level Format'la olabilise de diskteki hata bunların onarabileceğinden çok daha öte bir şey gözüküyor.
Hocam kusura bakmayın unutmuşum. Son çare HDD değiştirmek mi? Windows 10 değilde 7 vs. Kurmaya çalışsamda aynı hatayı alırmıyım ? Eğer son çare buysa yeni HDD veya SSD almayacağım sanırım bilgisayarı satarım.