Windows yüklenirken "0x80070017" hatası

BIOS'a girinci Kurcalarsanız SATA sekmesinde AHCI mod olup olmadığı yazar. KUrcalayın biraz SATA ile ilgili ayar görürseniz orada olabilir.

BIOS'a girinci Kurcalarsanız SATA sekmesinde AHCI mod olup olmadığı yazar. KUrcalayın biraz SATA ile ilgili ayar görürseniz orada olabilir.
Kurcaladım hocam şöyle birşeyler buldum ;
Sata PORT Speed Settings l (Disabled)
x PATA IDE Mode l Primary
Sata Port l P1,P3 is Secondary

Ide modu AHCI ye çevirin .

ANakartınızın modeli nedir? UEFI var mı anakartta.

Oo anakartınız baya eski hocam. Sizin Uefi olarak yazdırmamanız gerekiyor windowsu. Rufus ile yazdırırken Disk bölüm düzenini MBR olarak ayarlamanız gerek.

Oo anakartınız baya eski hocam. Sizin Uefi olarak yazdırmamanız gerekiyor windowsu. Rufus ile yazdırırken Disk bölüm düzenini MBR olarak ayarlamanız gerek.
Zamanında kardeşim için almıştım, şimdi gitti boşta durmasın kullanayım dedim hocam.
MBR olarak yazdırıyorum zaten.

O zaman kesinlikle ISO dosyasından kaynaklanıyor. TechBench by WZT (v4.1.1) bu siteden indirin bir de. ISO dosyalarını direkt Windows'tan çeker orijinal Windows'tur yani şüpheniz olmasın.

Hocam dediğiniz gibi indirim ISO'yu USB'e Rufus ile yazdırdım sorun aynı.

Sorun USB kaynaklı çıktı gene bilgisayarcıyla beraber oturduk baktık adam USB sokup dırek sorunsuz formatladı yardımın için teşekkürler @SmokeS

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…