Windows yüklenirken mavi ekran sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, komşumuzun bilgisayarı açılmıyor, şöyle ki;
  • - İlk açılış denemelerimizde bilgisayar gözden geçirme ve bilgisayarı normal başlat seçenekleri çıkıyor idi lakin masaüstüne ulaşamıyordum. Defalarca kapatıp aciyorken masaüstünü gördük ve hemen yedekleme işlemi yaptık. (Bu arada Mavi ekran veriyordu.)
  • - Neyse acmisken format atayım dedim ilerlemenin bir bölümünde yine mavi ekran verdi.
  • - Arkadaşlar F8 yapıp ne seçeneği seçerseniz (Güvenli mod VS. )seçin Windows başlatılıyor resmi geliyor(Win7) tak! mavi ekran veriyor (sürekli farklı mavi ekranlar)defalarca aynı oldu yok masaüstüne ulaşamıyorum.
  • - Arkadaşlar kanaatim harddiskin değişmesi yönünde benzerini yaşadım.
Sormak istediğim şu:
1-Sorun harddiskte mı dersiniz?
2-Sorun harddiskte değilse bile yeni harddisk alıp temiz kurulum sorunu çözüp bilgisayar kullanılabilir mi?
Komşularıma boşuna harddisk aldırmayım. PC 10 yıllık, Yani diğer aksamlarda bozukluk olsaydı o an masaüstünü göremezdik diye düşünüyorum. Deneyecegim bir şey varsa önerin, boşuna aldırmayım aldırırsam iade edilir mi HDD?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile format atmayı deneyin.

Söylediğin bu hatayı yaklaşık 6 sene önce bir abimin bilgisayarına format atarken yaşadım. Sorun HDD idi. En ufak bir şeyde sıkıntı verip mavi ekran ile karşı karşıya kalıyorduk. Sen şimdi böyle söyleyince aklıma geldi. İnşallah HDD sorunudur. Değişip kurtulursun.

Hocam sadece
USB ile format atmayı deneyin.
Hocam sadece formatta olmuyor ya bu normal başlatma sıkıntı o
Usta işte başlatılıyor yazıs(Windows 7) resmi gelince orda Cat mavi ekran veriyor işte sizde de öyle miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…