E Erdem yılmaz09 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben kendime bilgisayar aldım ve 500GB'a yakın oyun var. Bilgisayarımda Windows kurulu değil ama kurmayı düşünüyorum sadece bilgisayarın sıfırlanmasından korkuyorum. Böyle bir durum ile karşılaşabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. Ben kendime bilgisayar aldım ve 500GB'a yakın oyun var. Bilgisayarımda Windows kurulu değil ama kurmayı düşünüyorum sadece bilgisayarın sıfırlanmasından korkuyorum. Böyle bir durum ile karşılaşabilir miyim?
KS KS E Erdem yılmaz09 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #11 Yener K. dedi: Hayır hocam. Lisans anahtarı ile silinmez. Sadece Windows etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Ha tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hayır hocam. Lisans anahtarı ile silinmez. Sadece Windows etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Ha tamam teşekkürler.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #12 Erdem yılmaz09 dedi: Lisans anahtarı alsam silinmez mi ve oyunların hepsi C'de. Genişletmek için tıkla... Hayır silinmez, etkinleştiriyorsun, disk bağlantı kurmuyor. Artı 0 Eksi
Erdem yılmaz09 dedi: Lisans anahtarı alsam silinmez mi ve oyunların hepsi C'de. Genişletmek için tıkla... Hayır silinmez, etkinleştiriyorsun, disk bağlantı kurmuyor.