Windows yükleniyor yerinde kaldı

hemios

Zeptopat
Daha fazla  
Bir gece oyun yüklenmesi için laptopu açık bırakmıştım, neyse ondan sonra bir şeyler oldu laptopa ilk önce şifre girme yerinde 2 saat bekle falan diyordu ardından şifre falan değiştirip hallettim onu laptopu kapattım sonra bir daha açtım yuklenme yerinde kaldı ve her kapat aç yapisimin 3.sunde bir sorun oldu sıfırla falan diyor sifirlamaya calisinca da %30'unda falan bir sorun oluştu diyor ne yapmam gerek?

USB ile format atabilirsiniz.

Hocam ilk sorunu anlayalım tam olarak ne indirdiniz ve oyun crack falan değil değil mi?

Hocam Windows çökme ihtimali var siz en iyisi birformat atın bilmiyorsanız yardım edebilirim.

Teşekkürler ancak sıfırlamayi denedim denerken %30'lara geldi sıfırlama ve bir sorun oluştu dedi sadece iptal seçeneği vardı iptale tıkladım gene aynı şey oldu dönen logo geldi.

Teşekkürler ancak sıfırlamayi denedim denerken %30'lara geldi sıfırlama ve bir sorun oluştu dedi sadece iptal seçeneği vardı iptale tıkladım gene aynı şey oldu dönen logo geldi.

Hocam siz öyle yaparak tamamen çöktürdünüz artık kurtarma ihtimali hiç yok format atalım isterseniz. Sıfırlamada bu sorun her olduğunda Windows tamamen ölmüştür anlamına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…