H hemios Zeptopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #11 Cicenes35 dedi: Hocam siz öyle yaparak tamamen çöktürdünüz artık kurtarma ihtimali hiç yok format atalım isterseniz. Sıfırlamada bu sorun her olduğunda Windows tamamen ölmüştür anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Formatlamayi bilmiyorum yardım ederseniz gerçekten sevinirim
Cicenes35 dedi: Hocam siz öyle yaparak tamamen çöktürdünüz artık kurtarma ihtimali hiç yok format atalım isterseniz. Sıfırlamada bu sorun her olduğunda Windows tamamen ölmüştür anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Formatlamayi bilmiyorum yardım ederseniz gerçekten sevinirim
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #12 hemios dedi: Formatlamayi bilmiyorum yardım ederseniz gerçekten sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde şimdi en az 8 GB'lık bir flash bellek ve yedekte bir bilgisayar var mı?
hemios dedi: Formatlamayi bilmiyorum yardım ederseniz gerçekten sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde şimdi en az 8 GB'lık bir flash bellek ve yedekte bir bilgisayar var mı?
H hemios Zeptopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #13 Cicenes35 dedi: Hocam sizde şimdi en az 8 GB'lık bir flash bellek ve yedekte bir bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yedek bilgisayar yok ancak 16Gb bir flash bellek var
Cicenes35 dedi: Hocam sizde şimdi en az 8 GB'lık bir flash bellek ve yedekte bir bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yedek bilgisayar yok ancak 16Gb bir flash bellek var
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #14 hemios dedi: Yedek bilgisayar yok ancak 16 GB bir flash bellek var. Genişletmek için tıkla... Hocam telefona takmak veya tablete takmak için ucu var mı?
hemios dedi: Yedek bilgisayar yok ancak 16 GB bir flash bellek var. Genişletmek için tıkla... Hocam telefona takmak veya tablete takmak için ucu var mı?
H hemios Zeptopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #15 Cicenes35 dedi: Hocam telefona takmak veya tablete takmak için ucu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ama çok kötü 2005'ten kalma bir laptop var ise yarar mı bilmem.
Cicenes35 dedi: Hocam telefona takmak veya tablete takmak için ucu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ama çok kötü 2005'ten kalma bir laptop var ise yarar mı bilmem.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #16 hemios dedi: Yok ama çok kötü 2005'ten kalma bir laptop var ise yarar mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışsın yeter.
hemios dedi: Yok ama çok kötü 2005'ten kalma bir laptop var ise yarar mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışsın yeter.
H hemios Zeptopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #17 Cicenes35 dedi: Hocam çalışsın yeter. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor o zaman ise yarar.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #18 hemios dedi: Çalışıyor o zaman ise yarar. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl işe yarar açın laptopu ancak Windows sürümü kaç onu da öğrenmek lazım.
hemios dedi: Çalışıyor o zaman ise yarar. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl işe yarar açın laptopu ancak Windows sürümü kaç onu da öğrenmek lazım.
H hemios Zeptopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #19 Cicenes35 dedi: Hem de nasıl işe yarar açın laptopu ancak Windows sürümü kaç onu da öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Windows 7 var diye biliyorum onda.
Cicenes35 dedi: Hem de nasıl işe yarar açın laptopu ancak Windows sürümü kaç onu da öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Windows 7 var diye biliyorum onda.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #20 hemios dedi: Windows 7 var diye biliyorum onda. Genişletmek için tıkla... Mis mis hocam açtınızmı.