Windows yükleniyor yerinde kaldı

Hocam bu yavaş olmuşsa ISO 3 saatte iner şimdi Google'a Windows 10 ISO yazın oradan yükleme aracını indirin sonra flashın takıp fotoğraf atın.

Eyvah bunu 2004'lu bir laptopun yapabilecegini sanmıyorum acaba bir tamirci gibidir bir yere götürsem halleder mi?

Eyvah bunu 2004'lu bir laptopun yapabilecegini sanmıyorum acaba bir tamirci gibidir bir yere götürsem halleder mi?

Yok hocam sıkıntı hallederiz. Dediğim gibi indirin hallederiz forumun amacı tamirci olmadan birlikte yapmak.

Yok hocam sıkıntı hallederiz. Dediğim gibi indirin hallederiz forumun amacı tamirci olmadan birlikte yapmak.

Gerçekten Google'yi açarken 5 dakika bekliyorum bir de çıkan sesi görseniz. Bir de bu 2 etkenle bilgisayar cahili olmamla beraber ben bunun altından kalkamam gerçekten uğraştığınız için çok teşekkürler.

Hocam sıkıntı olmayacak merak etmeyin ben burada yardım etme istiyorum. Hiçbir sıkıntı olmayacak sadece bana güvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…