Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Ben bilgisayarıma Windows 10 kurarken bu hatayla karşılaştım ne yapabilirim? İleriye gidemiyorum yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Ben bilgisayarıma Windows 10 kurarken bu hatayla karşılaştım ne yapabilirim? İleriye gidemiyorum yardım edin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 24 Haziran 2022 #2 Furkan uayr dedi: Ben bilgisayarıma Windows 10 kurarken bu hatayla karşılaştım ne yapabilirim? İleriye gidemiyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Marka model ne? Özellikleri ne? Yardım edeceğiz de bunlar olmadan nasıl edelim. Artı 0 Eksi
Furkan uayr dedi: Ben bilgisayarıma Windows 10 kurarken bu hatayla karşılaştım ne yapabilirim? İleriye gidemiyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Marka model ne? Özellikleri ne? Yardım edeceğiz de bunlar olmadan nasıl edelim.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Haziran 2022 #3 ISO’nun dorgru basilip basilmadigini kontrol et. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Haziran 2022 #4 Furkan uayr dedi: Ben bilgisayarıma Windows 10 kurarken bu hatayla karşılaştım ne yapabilirim? İleriye gidemiyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın bir üreticisi var mı? Artı 0 Eksi
Furkan uayr dedi: Ben bilgisayarıma Windows 10 kurarken bu hatayla karşılaştım ne yapabilirim? İleriye gidemiyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın bir üreticisi var mı?
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #5 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarınızın bir üreticisi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 24 Haziran 2022 #6 Furkan uayr dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Merdiven altı bilgisayar mı? Artı 0 Eksi
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #7 Aa pardon yanlış yazdım evet evet özür dilerim. Ben sadace Windows 10 kuracaktım onarım hatası vardı bilgisayrda. bilgisayarım çok eski en fazla 12 13 yılı vardır. Artı 0 Eksi
Aa pardon yanlış yazdım evet evet özür dilerim. Ben sadace Windows 10 kuracaktım onarım hatası vardı bilgisayrda. bilgisayarım çok eski en fazla 12 13 yılı vardır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Haziran 2022 #8 Anakartı nedir sistemin? Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net Artı 0 Eksi
Anakartı nedir sistemin? Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #9 Recep Baltaş dedi: Anakartı nedir sistemin? Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Windows'un kendisine ulaşamıyorum yani PC ya kurtarma ekranına gidiyor ya da USB ile Windows kurmam gerkiyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Anakartı nedir sistemin? Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Windows'un kendisine ulaşamıyorum yani PC ya kurtarma ekranına gidiyor ya da USB ile Windows kurmam gerkiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Haziran 2022 #10 Kurtarma ekranına girin. Buradan komut satırı seçeneğini seçin. Bu komutu girin: wmic computersystem get model,manufacturer Olmadı mı? Kasayı açıp anakart modelini öğrenin. Ayrıca BIOS'a girip buradan da bize bilgi verebilirsiniz. Mesela diskler BIOS'ta gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Kurtarma ekranına girin. Buradan komut satırı seçeneğini seçin. Bu komutu girin: wmic computersystem get model,manufacturer Olmadı mı? Kasayı açıp anakart modelini öğrenin. Ayrıca BIOS'a girip buradan da bize bilgi verebilirsiniz. Mesela diskler BIOS'ta gözüküyor mu?