Kewroi Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Format atarken ekteki bölümde SSD'im yok ne yapmam lazım? Resimler. Dosya Ekleri IMG-20250222-WA0022.jpeg 117,6 KB · Görüntüleme: 135 IMG-20250222-WA0020.jpeg 108,4 KB · Görüntüleme: 42
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Kewroi dedi: Format atarken ekteki bölümde SSD'im yok ne yapmam lazım? Resimler. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
Kewroi dedi: Format atarken ekteki bölümde SSD'im yok ne yapmam lazım? Resimler. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 685 Çözümler 3 22 Şubat 2025 #3 Anladığım kadarıyla, uyarıda bu sürümün SSD'yi desteklemediği yazıyor. USB'deki windows sürümüyle alakalı olabilir.
Anladığım kadarıyla, uyarıda bu sürümün SSD'yi desteklemediği yazıyor. USB'deki windows sürümüyle alakalı olabilir.
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Şubat 2025 #4 Benim laptop da kurulumda bazı donanımları görmüyor bu sebeple driver ını yüklemeniz lazım, driverları isoya entegre de edebilirsiniz kurulum esnasında da kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benim laptop da kurulumda bazı donanımları görmüyor bu sebeple driver ını yüklemeniz lazım, driverları isoya entegre de edebilirsiniz kurulum esnasında da kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et