Windows Yüklü Bilgisayara macOS Kurulumu

mem@

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar forumda yeniyim.

Windows yüklü bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum, ne yapmam lazım? Hangi sürümü kurmalıyım ve bilgisayarımın sürücülerinin tam listesini nereden öğrenebilirim? :redface: Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler :tırnak::tırnak:

Merhabalar forumda yeniyim.

Windows yüklü bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum, ne yapmam lazım? Hangi sürümü kurmalıyım ve bilgisayarımın sürücülerinin tam listesini nereden öğrenebilirim? :redface: Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler :tırnak::tırnak:

Forumda onlarca rehber ve YouTube kanalında yine onlarca rehber mevcut. Kurulum tabiiki yapabilirsiniz. Detaylı sistem bilgileriniz nedir ? Sürücüler konusunda size yardımcı olayım.

Forumda onlarca rehber ve YouTube kanalında yine onlarca rehber mevcut. Kurulum tabiiki yapabilirsiniz. Detaylı sistem bilgileriniz nedir ? Sürücüler konusunda size yardımcı olayım.
Detaylı sistem bilgilerime nereden bakabilirim bilmiyorum. Bu bilgiler yeterli mi?

İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 10 Home Single Language
Sürüm 10.0.15063 Yapı 15063
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi Insyde Corp. GR162, 05/27/2014
SMBIOS Sürümü 2.7
Ekli Denetleyici Sürümü 181.41
BIOS Modu UEFI
Temel Kart Üreticisi Quanta
Temel Kart Modeli Kullanılamıyor
Temel Kart Adı Ana Kart
Platform Rolü Mobil
Güvenli Önyükleme Durumu Açık
PCR7 Yapılandırması Bağlama Olanağı Yok
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 4.00 GB
Toplam Fiziksel Bellek 3.88 GB
Kullanılabilir Fiziksel Bellek 2.25 GB
Toplam Sanal Bellek 4.57 GB
Kullanılabilir Sanal Bellek 2.90 GB
Disk Belleği Dosyası Alanı 704 MB
Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys
Cihaz Şifrelemesi Desteği Otomatik cihaz şifrelemesinin başarısız olma nedenleri: TPM kullanılamıyor, PCR7 bağlama desteklenmiyor, Donanım Güvenlik Test Arabirimi başarısız ve cihaz InstantGo değil, İzin verilmeyen DMA yeterli veri yolu/ cihaz(lar) algılandı, TPM kullanılamıyor
Hyper-V - VM İzleme Modu Uzantıları Evet
Hyper-V - İkinci Düzey Adres Çevirisi Uzantıları Evet
Hyper-V - Sanallaştırma Üretici Yazılımında Etkin Evet
Hyper-V - Veri Yürütme Koruması Evet

Son düzenleme:
İmaj doğru fakat kurulum videosu yanlış Windows yanına macosx kurmak diye aratacaksın videoyu
yalnız ben windows yanına kurmak istemiyorum windows yerine kurmak istiyorum ;) bu konu ile ilgili başka video bulamadım :yokartık::cry: yardımcı olur musunuz :melek:

yalnız ben windows yanına kurmak istemiyorum windows yerine kurmak istiyorum ;) bu konu ile ilgili başka video bulamadım :yokartık::cry: yardımcı olur musunuz :melek:
O zaman işin daha kolay hiç birşey yapmadan USB den boot et (Öncelikle bios ayarlarını yapmalısın)
Açıldığında boot macos sierra seç disk izlencelerinden hdd direk Macos günlüklü guid partion olarak formatla direk kuruluma geç (Hdd bilgiler gider yedeklemek istediğin var ise yedekle) formatladığın hdd yi seçerek kurulumu başlat.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı