Windows yüklü diski kaldırdıktan sonra Windows açılmıyor

Bilgisizci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Öncelikle laptopuma yeni 1TB Kioxia Exceria Pro SSD almıştım ve aşağıdaki videodaki adımlarla Casper kurup basit bir şekilde diski yeni aldığıma klonladım. Sonrasında CrystalDiskMark'ta öncesinde 7000/6000 değer veren SSD'im işletim sistemi kurup ondan çalıştırınca 7000/500 vermeye başladı ve sıcaklıklar 60-70 arası geziyordu. Bu normal mi bilmiyordum GPT'ye sordum ve klonladığım için sürücüleri tekrar yüklemek istedim. Kioxia'nın SSD Utility yazılımını yükledim ve en güncel sürücleri kullandığımı söylüyordu bende akıllıca 😅 aygıt yöneticisine gidip cihazı kaldır dedim ve artık Windows SSD'yi görmediği için çalışmıyor, diske format atmadan uygulayabileceğim bir çözüm var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD BIOS'ta görünüyor mu? Komut satırında diskpart yazın ardından list disk yazın. Listede SSD var mı?

Windows çalışırken onu çalıştıran diski kaldırırsanız Windows uçar hocam. :)

SSD BIOS'ta görünüyor mu? Komut satırında diskpart yazın ardından list disk yazın. Listede SSD var mı?

Windows çalışırken onu çalıştıran diski kaldırırsanız Windows uçar hocam. :)

Diskim online gözüküyor, boş alan sıfır byte, Dyn kısmı hepsinde boş ve Gpt kısmında SSD'lerimde * işareti var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı