Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 17 Ağustos 2021 #21 Gestus dedi: Hocam zaten o yüzden Güncellemeyi kaldırıp MS'in Windows Update WEB sitesinden indirin dedim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme zaten yüklü yazısından sonra denemiştim ama bir şey değişmemişti.
Gestus dedi: Hocam zaten o yüzden Güncellemeyi kaldırıp MS'in Windows Update WEB sitesinden indirin dedim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme zaten yüklü yazısından sonra denemiştim ama bir şey değişmemişti.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 17 Ağustos 2021 #22 Average Turko dedi: Güncelleme zaten yüklü yazısından sonra denemiştim ama bir şey değişmemişti. Genişletmek için tıkla... İlk olarak güncellemeyi kaldırmak gerekiyor. 404 Sayfa Bulunamadı | BilgisayarTeknisyeni.net
Average Turko dedi: Güncelleme zaten yüklü yazısından sonra denemiştim ama bir şey değişmemişti. Genişletmek için tıkla... İlk olarak güncellemeyi kaldırmak gerekiyor. 404 Sayfa Bulunamadı | BilgisayarTeknisyeni.net
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 17 Ağustos 2021 #23 Gestus dedi: İlk olarak güncellemeyi kaldırmak gerekiyor. 404 Sayfa Bulunamadı | BilgisayarTeknisyeni.net Genişletmek için tıkla... Ben geçmişten kaldırıp yüklemiştim ama bunu da denerim, sağ ol Sabah yazarım konuya.
Gestus dedi: İlk olarak güncellemeyi kaldırmak gerekiyor. 404 Sayfa Bulunamadı | BilgisayarTeknisyeni.net Genişletmek için tıkla... Ben geçmişten kaldırıp yüklemiştim ama bunu da denerim, sağ ol Sabah yazarım konuya.