_null Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 232 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #1 Şu an halihazırda içinde Windows 7 kurulu bir HDD var. M.2 NVMe SSD aldım ve içine Windows 10 kurmak istiyorum ve HDD içindeki her şeyi silmek istiyorum. Hangi adımları izlemeliyim?
Şu an halihazırda içinde Windows 7 kurulu bir HDD var. M.2 NVMe SSD aldım ve içine Windows 10 kurmak istiyorum ve HDD içindeki her şeyi silmek istiyorum. Hangi adımları izlemeliyim?
Sahin_Aydin Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 32 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #2 HDD'ni biçimle yap. Sonra PC açılmaz zaten Win yüklü olmadığı için M.2 SSD'ni tak sadece ve USB'den Windows'u kur.
HDD'ni biçimle yap. Sonra PC açılmaz zaten Win yüklü olmadığı için M.2 SSD'ni tak sadece ve USB'den Windows'u kur.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 21 Ocak 2021 #3 Kurulum USB'si ile kurulum yaparken disk bölme aşamasında biçimlendirebilirsiniz, ben öyle yaptım.
Ahmet Kayra Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 Windows'un kurulum aşamasında zaten bütün diskleri göreceksiniz. Buradan HDD'yi önce silip sonra biçimlendirirseniz olur.
Windows'un kurulum aşamasında zaten bütün diskleri göreceksiniz. Buradan HDD'yi önce silip sonra biçimlendirirseniz olur.