Emir0903 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 Laptopta Windows 10 yüklü HDD var. SATA M.2 takacağım ve yeni Windows 10'unu oraya kuracağım. HDD'yı de tamamen silmek istiyorum Windows 10 dahil sadece depolama için kullanacağım nasıl yapabilirim bir rehber var mı?
Laptopta Windows 10 yüklü HDD var. SATA M.2 takacağım ve yeni Windows 10'unu oraya kuracağım. HDD'yı de tamamen silmek istiyorum Windows 10 dahil sadece depolama için kullanacağım nasıl yapabilirim bir rehber var mı?
Çözüm Dubreuil 2 Ocak 2023 Emir0903 dedi: Gibi derken? Anlamadım Genişletmek için tıkla... Flash belleği takınca sağ tıklıyoruz orada format seçeneği var ondan bahsediyorum.
Emir0903 dedi: Gibi derken? Anlamadım Genişletmek için tıkla... Flash belleği takınca sağ tıklıyoruz orada format seçeneği var ondan bahsediyorum.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 2 Ocak 2023 #2 Sen ilk önce SSD'ye windows kur ondan sonra HDD'i harici olarak bağla. Orda zaten flash bellekler gibi formatlama seçeneği çıkacak. Artı 0 Eksi
Sen ilk önce SSD'ye windows kur ondan sonra HDD'i harici olarak bağla. Orda zaten flash bellekler gibi formatlama seçeneği çıkacak.
KS KS Emir0903 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 Dubreuil dedi: Sen ilk önce SSD'ye Windows kur ondan sonra HDD'i harici olarak bağla. Orada zaten flash bellekler gibi formatlama seçeneği çıkacak. Genişletmek için tıkla... Gibi derken? Anlamadım yani HDD yı çıkarmam mı lazım ? M2 yuvasını engellemiyor ki. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Sen ilk önce SSD'ye Windows kur ondan sonra HDD'i harici olarak bağla. Orada zaten flash bellekler gibi formatlama seçeneği çıkacak. Genişletmek için tıkla... Gibi derken? Anlamadım yani HDD yı çıkarmam mı lazım ? M2 yuvasını engellemiyor ki.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 2 Ocak 2023 #4 Emir0903 dedi: Gibi derken? Anlamadım Genişletmek için tıkla... Flash belleği takınca sağ tıklıyoruz orada format seçeneği var ondan bahsediyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Emir0903 dedi: Gibi derken? Anlamadım Genişletmek için tıkla... Flash belleği takınca sağ tıklıyoruz orada format seçeneği var ondan bahsediyorum.
KS KS Emir0903 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #5 Dubreuil dedi: Flash belleği takınca sağ tıklıyoruz orada format seçeneği var ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Flash belleği takınca sağ tıklıyoruz orada format seçeneği var ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Recoside Decapat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #6 SSD'ye Windows'u kurunca bilgisayarımdan HDD'ye sağ tıklayıp biçimlendir diyerek her şeyi silebilirsin. Artı 0 Eksi
SSD'ye Windows'u kurunca bilgisayarımdan HDD'ye sağ tıklayıp biçimlendir diyerek her şeyi silebilirsin.