monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #1 Eski sistemimdeki HDD'de windows yüklü ve ben bunu biçimlendirip yeni sistemime takmak istiyorum. Nasıl biçimlendirebilirim?
Eski sistemimdeki HDD'de windows yüklü ve ben bunu biçimlendirip yeni sistemime takmak istiyorum. Nasıl biçimlendirebilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Temmuz 2014 #2 Biçimlendireceğiniz diski yeni sisteminize takın ve ardından Minitool Partition Wizard'ı yükleyin, açın. Oradan diskinizin harfini bulup, tüm oluşturulan bölümleri silin. Ardından NTFS dosya sisteminde yeni bir bölüm oluşturun.
Biçimlendireceğiniz diski yeni sisteminize takın ve ardından Minitool Partition Wizard'ı yükleyin, açın. Oradan diskinizin harfini bulup, tüm oluşturulan bölümleri silin. Ardından NTFS dosya sisteminde yeni bir bölüm oluşturun.
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #3 Teşekkür ederim.