muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 28 Şubat 2024 #1 Basliktaki gibi W11 var bende. Eski laptopumdan söktügüm SSD'im var onu taksam bir şey olur mu? Onun da icinde Windows 10 var.
Basliktaki gibi W11 var bende. Eski laptopumdan söktügüm SSD'im var onu taksam bir şey olur mu? Onun da icinde Windows 10 var.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 28 Şubat 2024 #2 muhammedbro58 dedi: Basliktaki gibi W11 var bende. Eski laptopumdan söktügüm SSD'im var onu taksam bir şey olur mu? Onun da icinde Windows 10 var. Genişletmek için tıkla... Eski laptoptaptaki ssd'yi silmek için takıyorsan takabilirsin. Boot menüsünde üst sırada win11'in olduğu disk varsa win11'den başlar sistem.
muhammedbro58 dedi: Basliktaki gibi W11 var bende. Eski laptopumdan söktügüm SSD'im var onu taksam bir şey olur mu? Onun da icinde Windows 10 var. Genişletmek için tıkla... Eski laptoptaptaki ssd'yi silmek için takıyorsan takabilirsin. Boot menüsünde üst sırada win11'in olduğu disk varsa win11'den başlar sistem.
muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 28 Şubat 2024 #3 ReloadingData dedi: Eski laptoptaptaki SSD'yi silmek için takıyorsan takabilirsin. Boot menüsünde üst sırada Windows 11'in olduğu disk varsa Windows 11'den başlar sistem. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmak için ben şimdi takabilir miyim bir şey olur mu?
ReloadingData dedi: Eski laptoptaptaki SSD'yi silmek için takıyorsan takabilirsin. Boot menüsünde üst sırada Windows 11'in olduğu disk varsa Windows 11'den başlar sistem. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmak için ben şimdi takabilir miyim bir şey olur mu?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 28 Şubat 2024 #4 muhammedbro58 dedi: Hayır kullanmak için ben şimdi takabilir miyim bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ondaki Windows'umu kullanmak istiyorsun?
muhammedbro58 dedi: Hayır kullanmak için ben şimdi takabilir miyim bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ondaki Windows'umu kullanmak istiyorsun?
muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 28 Şubat 2024 #5 ReloadingData dedi: Ondaki Windows'umu kullanmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kendi Windows'umu kuallanacagim, onu silip kendi PC'mde oyun atacağım içine.
ReloadingData dedi: Ondaki Windows'umu kullanmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kendi Windows'umu kuallanacagim, onu silip kendi PC'mde oyun atacağım içine.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 28 Şubat 2024 #6 muhammedbro58 dedi: Kendi Windows'umu kuallanacagim, onu silip kendi PC'mde oyun atacağım içine. Genişletmek için tıkla... Takabilirsin sorun olmaz. Windows'tan silersin sonra.
muhammedbro58 dedi: Kendi Windows'umu kuallanacagim, onu silip kendi PC'mde oyun atacağım içine. Genişletmek için tıkla... Takabilirsin sorun olmaz. Windows'tan silersin sonra.
muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 29 Şubat 2024 #7 ReloadingData dedi: Takabilirsin sorun olmaz. Windows'tan silersin sonra. Genişletmek için tıkla... PC çöktü dün CR2032'yi söküp taktim.
ReloadingData dedi: Takabilirsin sorun olmaz. Windows'tan silersin sonra. Genişletmek için tıkla... PC çöktü dün CR2032'yi söküp taktim.