Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #11 Pencere bakıcısı dedi: Sistemi USB başlat Windows kurulum ekrana gel. Genişletmek için tıkla... USB başlatınca olmadı tekrar aç USB'yi çıkar falan dedi? Yapayım mi yine?
Pencere bakıcısı dedi: Sistemi USB başlat Windows kurulum ekrana gel. Genişletmek için tıkla... USB başlatınca olmadı tekrar aç USB'yi çıkar falan dedi? Yapayım mi yine?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #12 Enozit dedi: USB başlatınca olmadı tekrar aç USB'yi çıkar falan dedi? Yapayım mi yine? Genişletmek için tıkla... BIOS'da boot ayarında USB en başa al.
Enozit dedi: USB başlatınca olmadı tekrar aç USB'yi çıkar falan dedi? Yapayım mi yine? Genişletmek için tıkla... BIOS'da boot ayarında USB en başa al.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #13 Pencere bakıcısı dedi: BIOS'da boot ayarında USB en başa al. Genişletmek için tıkla... İlk başlatışımda şunu söyledi, şimdi dediğinizi yapmaya gidiyorum. Pencere bakıcısı dedi: BIOS'da boot ayarında USB en başa al. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir yer var nereden USB'yi en başa alacağım? Dosya Ekleri IMG_4179.jpeg 89,3 KB · Görüntüleme: 21 IMG_4180.jpeg 139,7 KB · Görüntüleme: 18
Pencere bakıcısı dedi: BIOS'da boot ayarında USB en başa al. Genişletmek için tıkla... İlk başlatışımda şunu söyledi, şimdi dediğinizi yapmaya gidiyorum. Pencere bakıcısı dedi: BIOS'da boot ayarında USB en başa al. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir yer var nereden USB'yi en başa alacağım?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #14 Enozit dedi: İlk başlatışımda şunu söyledi, şimdi dediğinizi yapmaya gidiyorum. Şöyle bir yer var nereden USB'yi en başa alacağım? Genişletmek için tıkla... Boot Config olan yer.
Enozit dedi: İlk başlatışımda şunu söyledi, şimdi dediğinizi yapmaya gidiyorum. Şöyle bir yer var nereden USB'yi en başa alacağım? Genişletmek için tıkla... Boot Config olan yer.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #15 Pencere bakıcısı dedi: Boot Config olan yer. Genişletmek için tıkla... Bunlar çıkıyor buradan hangisine tıklıyorum? Dosya Ekleri IMG_4181.jpeg 158,6 KB · Görüntüleme: 19
Pencere bakıcısı dedi: Boot Config olan yer. Genişletmek için tıkla... Bunlar çıkıyor buradan hangisine tıklıyorum?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #16 BIOS SSD görmüyor.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #17 Pencere bakıcısı dedi: BIOS SSD görmüyor. Genişletmek için tıkla... SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? Enozit dedi: SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD görünüyor burada. Dosya Ekleri IMG_4182.jpeg 225,5 KB · Görüntüleme: 17 IMG_4183.jpeg 137,5 KB · Görüntüleme: 17
Pencere bakıcısı dedi: BIOS SSD görmüyor. Genişletmek için tıkla... SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? Enozit dedi: SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD görünüyor burada.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #18 Enozit dedi: SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? SSD görünüyor burada. Genişletmek için tıkla... Boot tuşu ile USB seçerken Windows gönderdiğiniz gibi hatamı veriyor.
Enozit dedi: SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? SSD görünüyor burada. Genişletmek için tıkla... Boot tuşu ile USB seçerken Windows gönderdiğiniz gibi hatamı veriyor.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #19 Enozit dedi: SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? SSD görünüyor burada. Genişletmek için tıkla... Burada görünüyor ne yapayım? Pencere bakıcısı dedi: Boot tuşu ile USB seçerken Windows gönderdiğiniz gibi hatamı veriyor. Genişletmek için tıkla... Yok o direkt PC'yi açmaya çalıştığımda oldu. Enozit dedi: Burada görünüyor ne yapayım? Yok o direkt PC'yi açmaya çalıştığımda oldu. Genişletmek için tıkla... Simdi bu gösterdiğim yerden açmayı deniyorum. Dosya Ekleri IMG_4184.jpeg 106,4 KB · Görüntüleme: 16
Enozit dedi: SSD'yi bilmiyorumda USB'yi görmüyor şimdi fark ettim ezmod da şu yazı var. Ne yapabilirim? SSD görünüyor burada. Genişletmek için tıkla... Burada görünüyor ne yapayım? Pencere bakıcısı dedi: Boot tuşu ile USB seçerken Windows gönderdiğiniz gibi hatamı veriyor. Genişletmek için tıkla... Yok o direkt PC'yi açmaya çalıştığımda oldu. Enozit dedi: Burada görünüyor ne yapayım? Yok o direkt PC'yi açmaya çalıştığımda oldu. Genişletmek için tıkla... Simdi bu gösterdiğim yerden açmayı deniyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #20 Enozit dedi: Burada görünüyor ne yapayım? Yok o direkt PC'yi açmaya çalıştığımda oldu. Genişletmek için tıkla... İkisinden birine basın.
Enozit dedi: Burada görünüyor ne yapayım? Yok o direkt PC'yi açmaya çalıştığımda oldu. Genişletmek için tıkla... İkisinden birine basın.