Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #21 Pencere bakıcısı dedi: İkisinden birine basın. Genişletmek için tıkla... Üsttekini seçince yine aynı hatayı aldım. Dosya Ekleri IMG_4185.jpeg 112 KB · Görüntüleme: 17
Pencere bakıcısı dedi: İkisinden birine basın. Genişletmek için tıkla... Üsttekini seçince yine aynı hatayı aldım.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #22 Enozit dedi: Üsttekini seçince yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Özeli seç.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #23 Enozit dedi: Üsttekini seçince yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Alttakini şeçince böyle bir yer çıktı hangisi yeni aldığım disk? Benimki 4 TB dı.
Enozit dedi: Üsttekini seçince yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Alttakini şeçince böyle bir yer çıktı hangisi yeni aldığım disk? Benimki 4 TB dı.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #24 Enozit dedi: Alttakini şeçince böyle bir yer çıktı hangisi yeni aldığım disk? Benimki 4 TB dı. Genişletmek için tıkla... Diğerleri değil mi 4 TB dı. Hangisi içi boşsa ona kur.
Enozit dedi: Alttakini şeçince böyle bir yer çıktı hangisi yeni aldığım disk? Benimki 4 TB dı. Genişletmek için tıkla... Diğerleri değil mi 4 TB dı. Hangisi içi boşsa ona kur.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #25 Pencere bakıcısı dedi: Diğerleri değil mi 4 TB dı. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum 3726 GB yazıyormuş 300 diye görmüşüm. Enozit dedi: Tamam buldum 3726 GB yazıyormuş 300 diye görmüşüm. Genişletmek için tıkla... Tamam hazırlanıyor hocam teşekkürler özeli seçmek lazımmış nasıl bu kadar basit bir şeyi denemedim bilmiyorum
Pencere bakıcısı dedi: Diğerleri değil mi 4 TB dı. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum 3726 GB yazıyormuş 300 diye görmüşüm. Enozit dedi: Tamam buldum 3726 GB yazıyormuş 300 diye görmüşüm. Genişletmek için tıkla... Tamam hazırlanıyor hocam teşekkürler özeli seçmek lazımmış nasıl bu kadar basit bir şeyi denemedim bilmiyorum
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #26 Enozit dedi: Tamam buldum 3726 GB yazıyormuş 300 diye görmüşüm. Tamam hazırlanıyor hocam teşekkürler özeli seçmek lazımmış nasıl bu kadar basit bir şeyi denemedim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
Enozit dedi: Tamam buldum 3726 GB yazıyormuş 300 diye görmüşüm. Tamam hazırlanıyor hocam teşekkürler özeli seçmek lazımmış nasıl bu kadar basit bir şeyi denemedim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #27 Pencere bakıcısı dedi: İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam 3,63 toplam yazıyor 370 GB eksik olması normal mi? Hani 1TB SSD 931 GB olması normal ya bunda kaç hiçbir fikrim yok.
Pencere bakıcısı dedi: İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam 3,63 toplam yazıyor 370 GB eksik olması normal mi? Hani 1TB SSD 931 GB olması normal ya bunda kaç hiçbir fikrim yok.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Haziran 2024 #28 Enozit dedi: Hocam 3,63 toplam yazıyor 370 GB eksik olması normal mi? Hani 1TB SSD 931 GB olması normal ya bunda kaç hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bu normal bir şey. Çözüldü: Neden SSD'yi tam kapasitede kullanamıyorum? 512 GB SSD'ye sahibim fakat sürücüler kısmında sadece 476 GB boş alan olarak gözükmekte. Nedeni nedir? www.technopat.net
Enozit dedi: Hocam 3,63 toplam yazıyor 370 GB eksik olması normal mi? Hani 1TB SSD 931 GB olması normal ya bunda kaç hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bu normal bir şey. Çözüldü: Neden SSD'yi tam kapasitede kullanamıyorum? 512 GB SSD'ye sahibim fakat sürücüler kısmında sadece 476 GB boş alan olarak gözükmekte. Nedeni nedir? www.technopat.net