B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ocak 2021 #1 Ben flash belleğe Windows 10 yükledim ama flash bellek boş değildi içinde bilgilerim var. Eski haline çevirebilir miyim verilerimi kaybetmeden? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
Ben flash belleğe Windows 10 yükledim ama flash bellek boş değildi içinde bilgilerim var. Eski haline çevirebilir miyim verilerimi kaybetmeden?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Verileriniz haricinde diğer dosyaları tek tek silebilirsiniz.
B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ocak 2021 #3 Pozitifdeger dedi: Verileriniz haricinde diğer dosyaları tek tek silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belleğim esd USB diye görünüyor ve sadece içinde setup Boot gibi dosyalar var.
Pozitifdeger dedi: Verileriniz haricinde diğer dosyaları tek tek silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belleğim esd USB diye görünüyor ve sadece içinde setup Boot gibi dosyalar var.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Yalnız şöyle bir durum var Boot oluştururken biçimlendirmeye izin verdiniz mi? Boot araçları genelde biçimlendirme sonrasında yazmaya başlar.
Yalnız şöyle bir durum var Boot oluştururken biçimlendirmeye izin verdiniz mi? Boot araçları genelde biçimlendirme sonrasında yazmaya başlar.
B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ocak 2021 #5 Pozitifdeger dedi: Yalnız şöyle bir durum var Boot oluştururken biçimlendirmeye izin verdiniz mi? Boot araçları genelde biçimlendirme sonrasında yazmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Bu USB'yi kullanırken ben bir şey yapmadım Windows'u yüklerken kendi aracı ile yaptım.
Pozitifdeger dedi: Yalnız şöyle bir durum var Boot oluştururken biçimlendirmeye izin verdiniz mi? Boot araçları genelde biçimlendirme sonrasında yazmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Bu USB'yi kullanırken ben bir şey yapmadım Windows'u yüklerken kendi aracı ile yaptım.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 birkan123 dedi: Bu USB'yi kullanırken ben bir şey yapmadım Windows'u yüklerken kendi aracı ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Kişisel verileriniz görünmüyor ise medya aracı biçimlendirme yapmıştır yedek almadıysanız verileriniz silinmiştir maalesef.
birkan123 dedi: Bu USB'yi kullanırken ben bir şey yapmadım Windows'u yüklerken kendi aracı ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Kişisel verileriniz görünmüyor ise medya aracı biçimlendirme yapmıştır yedek almadıysanız verileriniz silinmiştir maalesef.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 31 Ocak 2021 #7 Yapın hocam. Eğer verileriniz varsa kurulum dosyalarını tek tek silin.
B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ocak 2021 #8 Pozitifdeger dedi: Kişisel verileriniz görünmüyor ise medya aracı biçimlendirme yapmıştır yedek almadıysanız verileriniz silinmiştir maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Pozitifdeger dedi: Kişisel verileriniz görünmüyor ise medya aracı biçimlendirme yapmıştır yedek almadıysanız verileriniz silinmiştir maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.