Windows yüksek performanslı GPU'yu kullanmıyor

mrdeno

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS P8B75m-lx
ASUS GAMING OC RX 470
16GB 1867mhz @1600mhz DDR3 ram
Intel Core i5-3570K
Görev yöneticisinde durum böyle.

Grafik ayarlarında ise RX 470'i seçemiyorum, görmüyor.

Radeon uygulamasından da mı olmuyor?

Radeon uygulamasından da mı olmuyor?

Radeon uygulamasından nasıl ayarlayabilirim? Zaten şu an dönüştürücü olmadığı için iGPU aktif, görüntüyü ondan alıyorum.

Hayır bırmakmıyor, önceden böyle kullanmıştım uzun bir süre.

iGPU'nun amacı dGPU'yu devre dışı bırakıp sadece iGPU'yu kullandırtmak değil mi?
Eğer önceden böyle kullandıysanız yazılımsal olabilir. BIOS güncel mi?

IGPU'nun amacı DGPU'yu devre dışı bırakıp sadece IGPU'yu kullandırtmak değil mi?
Eğer önceden böyle kullandıysanız yazılımsal olabilir. BIOS güncel mi?

Güncel. IGPU'nun amacı DGPU'yu devre dışı bırakmak değil zaten. Öyle bir şey olsaydı görev yöneticisinde zaten gözükmezdi.

Güncel. IGPU'nun amacı DGPU'yu devre dışı bırakmak değil zaten. Öyle bir şey olsaydı görev yöneticisinde zaten gözükmezdi.

Görev yöneticisinde gözüküp kullanım 0 olarak da geçebilir. Bende öyle mesela.

Hocam driverlar güncelse ve hâlâ gözükmüyorsa aygıt yöneticisinden HD 4000'i devre dışı bırakarak çözebilirsiniz.

Hocam driverlar güncelse ve hâlâ gözükmüyorsa Aygıt Yöneticisi'nden HD 4000'i devre dışı bırakarak çözebilirsiniz.

Performans aşırı düşüyor, oyunlar açılmıyor Windows arayüzü çok takılıyor devre dışı bırakınca, görüntüyü ondan alıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…