Windows yüksek performanslı GPU'yu kullanmıyor

Performans aşırı düşüyor, oyunlar açılmıyor Windows arayüzü çok takılıyor devre dışı bırakınca, görüntüyü ondan alıyorum çünkü.

HD 4000 devre dışıyken RX 470'in görüntü vermesi gerekiyor.

HD 4000 devre dışıyken RX 470'in görüntü vermesi gerekiyor.

Hocam VGA kablosu direk olarak anakarta bağlı, 470'te VGA portu yok çünkü. HD 4000'i devre dışı bıraktığımda driversiz bir GPU gibi çalışıyor.

Hocam VGA kablosu direk olarak anakarta bağlı, 470'te VGA portu yok çünkü. HD 4000'i devre dışı bıraktığımda driversiz bir GPU gibi çalışıyor.

Hocam kafam karıştı. Şimdi RX 470'i bağlamadan nasıl çalıştıracaksınız ki?

Hocam kafam karıştı. Şimdi RX 470'i bağlamadan nasıl çalıştıracaksınız ki?

Hocam normalde görüntüyü IGPU'dan alırken eğer sisteme bir dGPU bağlı ise yüskek performans gerektiren uygulamalar için DGPU'yu kullanabiliyorsunuz, laptoplarda zaten böyle. Bende sistem 470'i görmesine rağmen yüksek performanslı GPU olarak kullanmıyor.

VGA'dan başka monitöre görüntü almaya çalışıyorsanız şunu bilin ki bazı laptoplar sadece dahili GPU ile VGA'dan görüntü veriyor.

Ama senin sistem masaüstü. BIOS'tan Intel devre dışı bırak. Harici GPU bağlantın nasılsa artık onu monitörüne bağla. Bu kadar basit yapacakların.

Yıllardır böyle kullanıyorsan RX 470'in tertemiz bir geçmişi var gibi...

Ama senin sistem masaüstü. BIOS'tan Intel devre dışı bırak. Harici GPU bağlantın nasılsa artık onu monitörüne bağla. Bu kadar basit yapacakların.
Hocam adaptör yok diyorum okumadınız mı? Ayrıca önceden çalışıyordu bu şekilde.

VGA'dan başka monitöre görüntü almaya çalışıyorsanız şunu bilin ki bazı laptoplar sadece dahili GPU ile VGA'dan görüntü veriyor.
Hocam lütfen düzgün okuyun.

Yıllardır böyle kullanıyorsan RX 470'in tertemiz bir geçmişi var gibi...

Hayır 470'i alalı 2 ay falan oluyor normalde adaptörle birlikte görüntüyü 470'den alıyordum. Allah aşkına sorunu çözmeyecekseniz yazmayın.

Hocam adaptör yok diyorum okumadınız mı? Ayrıca önceden çalışıyordu bu şekilde.
Okudum, çalıştığını sanıyordun sadece. Biraz buralarda konuları vs. okuyarak bilgisayar kullanma konusunda geliştirebilirsin kendini.

Okudum, çalıştığını sanıyordun sadece. Biraz buralarda konuları vs. okuyarak bilgisayar kullanma konusunda geliştirebilirsin kendini.

Hayır sanmıyordum gayet de çalışıyordu ve eminim, arkadaşlarıma nasıl kullandığımı falan atmışım. Bilgisayar kullanmayı gayet de iyi biliyorum, konu okumama gerek falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…