Windows yükseltme

Sedat Peeker

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim ama beğenmedim. Geri Windows 10'a dönebilmek için ISO dosyasını yüklemek zorunda mıyım? Ürün kimliğim orjinaldi kayıt etmiştim Windows orijinal sürüm mü olacak? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakarta gömülü lisans ile etkinleştirildiyse Windows etkinleşir. ISO dosyası ile yükselteceksiniz.

Evet tekrardan Windows 10 isosunu indirmen gerekecek eğer Windows 10 Key'in varsa orijinal olarak kullanabilirsin.

Evet tekrardan indirmen gerekiyor.

Ürün anahtarını bulursanız orjinal Windows kullanabilirsiniz. Eğer bulamazsanız şu aracı indirin ve yükseltin. Tavsiyem bulup temiz kurulum yapmanız.

Eğer yedek aldıysan geri dönebilirsin. Arama yerine geri yükleme yaz Windows 10'a geri dön çıkacak dönebilirsen iyi olur.

Evet tekrardan indirmen gerekiyor.
Windows 8.1 de driverları kuramıyorum özelliklede ekran kartını izlemediğim video kalmadı ekran kartının driverlarını indiriyorum hata alıyorum bu konudada yardımıcı olabilirmisiniz ?
Eğer yedek aldıysan geri dönebilirsin. Arama yerine geri yükleme yaz Windows 10'a geri dön çıkacak dönebilirsen iyi olur.
herşeyi kaldırın ve windowsu geri yükleyin var bumudur?

Windows 8.1 de driverları kuramıyorum özelliklede ekran kartını izlemediğim video kalmadı ekran kartının driverlarını indiriyorum hata alıyorum bu konudada yardımıcı olabilirmisiniz ?
Ekran kartı ne marka? Nvidia mı AMD mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…