Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #1 Win 7 lisansım var ama Win 10'a yükseltmek istiyorum. Win 10'a geçtiğim zaman lisansım kaybolur mu? Ya da başka problemlerle karşılaşabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Win 7 lisansım var ama Win 10'a yükseltmek istiyorum. Win 10'a geçtiğim zaman lisansım kaybolur mu? Ya da başka problemlerle karşılaşabilir miyim?
Çözüm Pixel_x 31 Ocak 2019 Hayır kaybolmaz, Lisansımız silinmez. Ben 2 sene once yükselme yapmistim silinmedi.
Kip Hectopat Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 171 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2019 #2 Windows 10 yükledim bilgisayarıma, eski laptopumun altındaki Windows 7 anahtarını girdim ve çalıştı. Yaklaşık bir hafta önce falan yaptım. Artı 0 Eksi
Windows 10 yükledim bilgisayarıma, eski laptopumun altındaki Windows 7 anahtarını girdim ve çalıştı. Yaklaşık bir hafta önce falan yaptım.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 31 Ocak 2019 #3 Hayır kaybolmaz, Lisansımız silinmez. Ben 2 sene once yükselme yapmistim silinmedi. Artı 0 Eksi Çözüm
Kip Hectopat Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 171 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2019 #4 Pixel_x dedi: Hayır kaybolmaz, Lisansımız silinmez. Ben 2 sene once yükselme yapmistim silinmedi. Genişletmek için tıkla... Yükseltme hala yapılıyor mu ki? Tekrar kurması gerekiyor benim bildiğim. Artı 0 Eksi
Pixel_x dedi: Hayır kaybolmaz, Lisansımız silinmez. Ben 2 sene once yükselme yapmistim silinmedi. Genişletmek için tıkla... Yükseltme hala yapılıyor mu ki? Tekrar kurması gerekiyor benim bildiğim.
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 31 Ocak 2019 #5 Pixel_x dedi: Hayır kaybolmaz, Lisansımız silinmez. Ben 2 sene once yükselme yapmistim silinmedi. Genişletmek için tıkla... 2019 itibariyle o lisanslar yeni versiyon için kullanılamaz. Kip dedi: Windows 10 yükledim bilgisayarıma, eski laptopumun altındaki Windows 7 anahtarını girdim ve çalıştı. Yaklaşık bir hafta önce falan yaptım. Genişletmek için tıkla... Lisans anahtarınız yeni sürüme E posta ile kaydedildiyse ömür boyu çalışır yeni sürümle. Artı 0 Eksi
Pixel_x dedi: Hayır kaybolmaz, Lisansımız silinmez. Ben 2 sene once yükselme yapmistim silinmedi. Genişletmek için tıkla... 2019 itibariyle o lisanslar yeni versiyon için kullanılamaz. Kip dedi: Windows 10 yükledim bilgisayarıma, eski laptopumun altındaki Windows 7 anahtarını girdim ve çalıştı. Yaklaşık bir hafta önce falan yaptım. Genişletmek için tıkla... Lisans anahtarınız yeni sürüme E posta ile kaydedildiyse ömür boyu çalışır yeni sürümle.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 31 Ocak 2019 #6 Kip dedi: Yükseltme hala yapılıyor mu ki? Tekrar kurması gerekiyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapın yükseltmeye izin veriyorsa, Windows 10 sıkıntısız bir sekimde geçebilir siniz. Artı 0 Eksi
Kip dedi: Yükseltme hala yapılıyor mu ki? Tekrar kurması gerekiyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapın yükseltmeye izin veriyorsa, Windows 10 sıkıntısız bir sekimde geçebilir siniz.
Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #7 Kip dedi: Yükseltme hala yapılıyor mu ki? Tekrar kurması gerekiyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Evet yani anahtar ile lisans işe yaramaz yarasa bile ücretsiz yükseltme sonu bu gece yani hızlı ol derim. Artı 0 Eksi
Kip dedi: Yükseltme hala yapılıyor mu ki? Tekrar kurması gerekiyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Evet yani anahtar ile lisans işe yaramaz yarasa bile ücretsiz yükseltme sonu bu gece yani hızlı ol derim.