Windows yuklu SSD'yi yerel disk D yapmak

Daha fazla  
Arkadaşlar gecenlerde kendime 500GB Kioxia Exceria SSD aldim. Sistemde onceden Ezcool 120 GB SSD vardi. Kioxia daha hizli diye 120'yi çıkarıp 500'u taktim ve Windows kurdum. Simdilerde yetersiz gelmeye basladi ek olarak 120 olani tamamen silip yerel disk D olarak nasıl kullanabilirim?

Arkadaşlar gecenlerde kendime 500GB Kioxia Exceria SSD aldim. Sistemde onceden Ezcool 120 GB SSD vardi. Kioxia daha hizli diye 120'yi çıkarıp 500'u taktim ve Windows kurdum. Simdilerde yetersiz gelmeye basladi ek olarak 120 olani tamamen silip yerel disk D olarak nasıl kullanabilirim?

Biçimlendirirsin.

Normalce biçimlendirip, isminin harfini "D" yapabilirsiniz disk yönetimi kısmından.

@He stole my money @Eymenz Windows kurulu icinde ondan sordum.
Sizinle aynı durumu yaşadım. İçindeki bilgileri aldıktan sonra direk biçimlendirdim ve içine oyunumu kurdum.
Eğer PC'yi açtığınızda "Hangi Windows?" diye soruyorsa, "Win+R" yapıp, "msconfig" yazın ve önyükleme kısmından eskiyi silin sonra biçimlendirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı