Bilgisayarımdaki neredeyse tüm oyunlar ya crash verip kapanıyor ya da hatasız kapanıyor. Dün gece oynadığımda hiçbir problem olmayan Farm Together bugün hata verdi. CS:GO, Forest, ETS2 vs bütün oyunlarda aynı problemleri yaşıyorum.
RAM testi, harddisk testi, CPU benchmark yaptım sorun gözükmüyor. Ekran kartını da garantiye gönderdim onda da problem yokmuş.
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Windows 10 Pro
Sürüm: 1809'u kullanıyorum. Dediğiniz onarımları da denedim lakin en basit oyunda bile aynı sorunları yaşıyorum. Donanımlarımda bir sorun varsa bunu nasıl tam öğrenebilirim acaba?
Sorun devam ediyor tekrar konu açmak istemedim. İlgilenebilir misiniz? Bir de çok ısınıyor sizce bu sorunlar ısınmadan olabilir mi