Windows10 format tamamlayamama sorunu

vendor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Mesajimi telefondan yaziyorum. İmla hatalarım varsa kusura bakmayin. Bilgisayarıma windows10 kurmaya çalışıyorum. Butun diskleri bicimlendirdim. Kurulum yapıldı. Hatta windows kullanici adi sorulmasina kadar geldim. Bu adımların birinde ileri derken bilgisayar kapandi. Yeniden baslattigimda ise criticall process died hatasi aliyorum. Bilgisayarim format atmadan once windows 7 ile gayey guzel calisiyordu. Ne oldu anlamadim. Windows 7 de kurmaya calistim. Onda da fatal system error veriyordu. Her zaman kullandigim cd ile format atamadim. Onda boootmgr hatasi vermisti. Sorunu nasil cozerim? Yardim bekliyorum. Bilgisayar suan kullanılmaz durumda. Birde ekran karti fırınlama islemi yapmistim daha once. Bilgisayari onar dedigimde bir sure sonra ekranda cizgiler olusuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yardım bekliyorum.

Bu konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama başka bir bilgisayardan USB'ye Win 10 yüklemeyi dene olmazsa başka bir harddisk bulmaya çalış onla dene fikirlerim bu kadar. Merak etmeyin internette çok fazla bilgi var deneye deneye bulursunuz bazen CD falan da bozulabiliyor kolay gelsin. :D
Windows 10'u İndirin buradan USB'ye indirebilirsiniz YouTube'da nasıl indirileceği yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı