Başlıkta gördüğünüz gibi Windows 10'da geri yükleme yapacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Ben laptop kullanıcısıyım ve laptopu 2 kişi ortak kullanıyoruz (administrator benim ve benim e-postam kayıtlı).Görev çubuğu çalışmadığı için geri yükleme yapacağım fakat geri yükleme yaparsam oyunlarım ve masaüstüm silinir mi? (Diğer kullanıcı oturumunla ilgili bir sorun yaşanır mı?)
(Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim )
Geri yükleme noktasının ne kadar eski olduğuna göre değişecek bir durum. Net bir şey söylemek için geri dönüşüm noktasının tarihini de vermeniz gerekli.
Geri yükleme noktasının ne kadar eski olduğuna göre değişecek bir durum. Net bir şey söylemek için geri dönüşüm noktasının tarihini de vermeniz gerekli.
Geri yükleme noktasının ne kadar eski olduğuna göre değişecek bir durum .NET bir şey söylemek için geri dönüşüm noktasının tarihini de vermeniz gerekli.
Daha önceden bir geri dönüşüm noktası oluşturmadıysanız kullanmazsınız. Görev çubuğu ile alakalı bir konu açarsanız oradan yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. Geri dönüşüm yapmanıza gerek kalmadan halledilir muhtemelen.
Daha önceden bir geri dönüşüm noktası oluşturmadıysanız kullanmazsınız. Görev çubuğu ile alakalı bir konu açarsanız oradan yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. Geri dönüşüm yapmanıza gerek kalmadan halledilir muhtemelen.