Windows10 geri yükleme yaparsam masaüstü ve uygulamalar silinir mi?

Windows10 geri yükleme yaparsam masaüstü'm ve uygulamalarım silinir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    2
Makaleler
1
Yer
Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor.
Başlıkta gördüğünüz gibi Windows 10'da geri yükleme yapacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Ben laptop kullanıcısıyım ve laptopu 2 kişi ortak kullanıyoruz (administrator benim ve benim e-postam kayıtlı).Görev çubuğu çalışmadığı için geri yükleme yapacağım fakat geri yükleme yaparsam oyunlarım ve masaüstüm silinir mi? (Diğer kullanıcı oturumunla ilgili bir sorun yaşanır mı?)
(Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :D)

Geri yükleme noktasının ne kadar eski olduğuna göre değişecek bir durum. Net bir şey söylemek için geri dönüşüm noktasının tarihini de vermeniz gerekli.

Geri yükleme noktasının ne kadar eski olduğuna göre değişecek bir durum. Net bir şey söylemek için geri dönüşüm noktasının tarihini de vermeniz gerekli.

Nasıl Yani pek anlamadım.(Ben sadece Önceki sürüme dönmek istiyorum)
Geri yükleme noktasının ne kadar eski olduğuna göre değişecek bir durum .NET bir şey söylemek için geri dönüşüm noktasının tarihini de vermeniz gerekli.

Şu an ayarlardan bir önceki sürüme dön'e tıkladım fakat "bu seçenek artık bu bilgisayarda geçerli değildir" yazıyor nedeni nedir acaba?

Nasıl Yani pek anlamadım.(Ben sadece Önceki sürüme dönmek istiyorum)

Şu an ayarlardan bir önceki sürüme dön'e tıkladım fakat "bu seçenek artık bu bilgisayarda geçerli değildir" yazıyor nedeni nedir acaba?
Daha önceden bir geri dönüşüm noktası oluşturmadıysanız kullanmazsınız. Görev çubuğu ile alakalı bir konu açarsanız oradan yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. Geri dönüşüm yapmanıza gerek kalmadan halledilir muhtemelen.

Daha önceden bir geri dönüşüm noktası oluşturmadıysanız kullanmazsınız. Görev çubuğu ile alakalı bir konu açarsanız oradan yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. Geri dönüşüm yapmanıza gerek kalmadan halledilir muhtemelen.

Görev Çubuğu ile alakalı her şeyi denedim "sfc/scannow" falan hiç biri olmadı.(Peki önceki sürüme geri dönememenin nedeni nedir?)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı