B bafralifatih55 Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 437 Çözümler 2 5 Şubat 2020 #1 Merhaba sevgili arkadaşlar. Öncelikle herkese hayırlı sabahlar. Windows 10 Pro 64 Bit sistem kullanıyorum. Resimlerdeki gibi hata alıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Şimdiden herkese teşekkürler. Dosya Ekleri bilgisayar penceresi.png 54,9 KB · Görüntüleme: 59 lisans süresi.png 908,5 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba sevgili arkadaşlar. Öncelikle herkese hayırlı sabahlar. Windows 10 Pro 64 Bit sistem kullanıyorum. Resimlerdeki gibi hata alıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Şimdiden herkese teşekkürler.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Şubat 2020 #2 Bilgisayarınızın lisansını sonradan mı aldınız? 15-20 Liraya satılan Lisans anahtarlarından aldıysanız. Bazen öyle oluyor.
Bilgisayarınızın lisansını sonradan mı aldınız? 15-20 Liraya satılan Lisans anahtarlarından aldıysanız. Bazen öyle oluyor.
Ü Üye 247830 Ziyaretçi 5 Şubat 2020 #3 Elinizde mevcut ürün anahtarınız var ise etkinleştirme ayarlarından ürün anahtarını tekrar girmeyi deneyin. Sisteminizde, "windows etkinleştirildi" olarak görünse de belli ki kopya ya da geçersiz bir ürün anahtarı kullanıyorsunuz.
Elinizde mevcut ürün anahtarınız var ise etkinleştirme ayarlarından ürün anahtarını tekrar girmeyi deneyin. Sisteminizde, "windows etkinleştirildi" olarak görünse de belli ki kopya ya da geçersiz bir ürün anahtarı kullanıyorsunuz.