3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Mayıs 2021 #11 Ahmet Durmaz 2004 dedi: Benim bahsettiğim o değil bu dosya başka programda açık olduu için uyarısı falan almıyorum direk hiçbir tepki olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir hata almıyor musunuz?
Ahmet Durmaz 2004 dedi: Benim bahsettiğim o değil bu dosya başka programda açık olduu için uyarısı falan almıyorum direk hiçbir tepki olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir hata almıyor musunuz?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Mayıs 2021 #12 Silinebilenler silinmiştir. Zorlamanıza gerek yok. Gerektiği zaman yeniden oluşturuluyorlar diye biliyorum.
Silinebilenler silinmiştir. Zorlamanıza gerek yok. Gerektiği zaman yeniden oluşturuluyorlar diye biliyorum.
A Ahmet Durmaz 2004 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #13 393654 dedi: Eki Görüntüle 1027101 Bunun gibi bir hata almıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey olmuyor ekranda sadece klasör eskisi gibi yerinde duruyor Ascendency dedi: Görev yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım aynı şey oldu uyarı falan yok silmeyi denemeden önce de 500 küsur öge vardı şimdi de öyle 1 dosya bile silinmiyor. HataVerenGuncelleme dedi: Silinebilenler silinmiştir. Zorlamanıza gerek yok. Gerektiği zaman yeniden oluşturuluyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 dosya bile silinmiyor ki 500 dosyanın arasından
393654 dedi: Eki Görüntüle 1027101 Bunun gibi bir hata almıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey olmuyor ekranda sadece klasör eskisi gibi yerinde duruyor Ascendency dedi: Görev yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım aynı şey oldu uyarı falan yok silmeyi denemeden önce de 500 küsur öge vardı şimdi de öyle 1 dosya bile silinmiyor. HataVerenGuncelleme dedi: Silinebilenler silinmiştir. Zorlamanıza gerek yok. Gerektiği zaman yeniden oluşturuluyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 dosya bile silinmiyor ki 500 dosyanın arasından
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 17 Mayıs 2021 #14 Ahmet Durmaz 2004 dedi: Yaptım aynı şey oldu uyarı falan yok silmeyi denemeden önce de 500 küsur öge vardı şimdi de öyle 1 dosya bile silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Silinmeyen dosyalar açık olan programlara ait olabilir. Klasörün boyutu çok fazla değilse silmenize gerek yok.
Ahmet Durmaz 2004 dedi: Yaptım aynı şey oldu uyarı falan yok silmeyi denemeden önce de 500 küsur öge vardı şimdi de öyle 1 dosya bile silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Silinmeyen dosyalar açık olan programlara ait olabilir. Klasörün boyutu çok fazla değilse silmenize gerek yok.
A Ahmet Durmaz 2004 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #15 Ascendency dedi: Silinmeyen dosyalar açık olan programlara ait olabilir. Klasörün boyutu çok fazla değilse silmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... 32 gb dosyalar Yaklaşık 30 dakikadır uğraşıp her dosyayı teker teker silmeyi denedim ve oldu teker teker silebilyorum ama hepsini seçtiğimde silemiyorum garip. Yardım için teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Mayıs 2021
Ascendency dedi: Silinmeyen dosyalar açık olan programlara ait olabilir. Klasörün boyutu çok fazla değilse silmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... 32 gb dosyalar Yaklaşık 30 dakikadır uğraşıp her dosyayı teker teker silmeyi denedim ve oldu teker teker silebilyorum ama hepsini seçtiğimde silemiyorum garip. Yardım için teşekkür ederim.