Anıl Tatlı Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #1 Eski bilgisayarıma USB' den windows7 formatı atıyordum yüklemenin yaklaşık %35 inde falan hata veriyor. Hata resmini internetten buldum, herhalde böyleydi. Ne yapmam gerekiyor?
Eski bilgisayarıma USB' den windows7 formatı atıyordum yüklemenin yaklaşık %35 inde falan hata veriyor. Hata resmini internetten buldum, herhalde böyleydi. Ne yapmam gerekiyor?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2014 #2 USB disk'e yeniden yazın dosyaları.
Onur_Poyraz Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 39 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Teknikeri 9 Temmuz 2014 #3 farklı bir yükleme medyası kullanarak dene sanırım usb'ye yazarken yada yazdığın medya dosyasında bir kaç dosya eksik olabilir.
farklı bir yükleme medyası kullanarak dene sanırım usb'ye yazarken yada yazdığın medya dosyasında bir kaç dosya eksik olabilir.
I ikbal1505 Ziyaretçi 10 Temmuz 2014 #4 Sağlam windows 7 iso dosyası indirin. Aşağıdaki proğram ile usb'ye yazın. Sorun çözülecektir. Windows 7 USB/DVD Download Tool
Sağlam windows 7 iso dosyası indirin. Aşağıdaki proğram ile usb'ye yazın. Sorun çözülecektir. Windows 7 USB/DVD Download Tool
hasan miraç61 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #5 Kanka flash belleği biçimlendir tekrar ISO dosyasını indir ya da bilgisayarcıya ver o Windows 7 kurar.
Kanka flash belleği biçimlendir tekrar ISO dosyasını indir ya da bilgisayarcıya ver o Windows 7 kurar.